Libnet.ro
UNICEF

23:00

8 cazuri de infectare cu COVID-19 in randul elevilor si dascalilor din judetul Galati. Se discuta introducerea obligativitatii mastii in zona scolilor

Adevărul Adevărul,
8 cazuri de infectare cu COVID-19 in randul elevilor si dascalilor din judetul Galati. Se discuta introducerea obligativitatii mastii in zona scolilor

In ultimele patru zile, 3 cadre didactice si 5 elevi au fost diagnosticati cu COVID-19 la unitatile de invatamant din judetul Galati. Cu toate acestea, majoritatea scolilor si liceelor vor face cursuri conform scenariului galben. continuă pe Adevărul

Incidente mai multe sectii de votare din judetul Constanta: Un alegator a sesizat faptul ca a primit un buletin de vot deja stampilat pentru PSD

Nereguli la mai multe sectii de votare din judetul Constanta. Mai multe incidente au avut loc duminica, in ziua alegerilor locale, la sectii din judetul de la malul marii. Alegerile locale din 27 septembrie.

ALEGERI LOCALE 2020 Liberalii au castigat 42 primarii din judetul Sibiu

Liderul PNL Sibiu, vicepremierul Raluca Turcan, anunta ca partidul a castigat 42 de primarii din judetul Sibiu, cu 8 mai multe decat aveau pana in prezent. De asemenea, candidatul PNL pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean a obtinut cele mai multe voturi, potrivit numaratorii paralele a PNL Sibiu.

Raluca Turcan: PNL Sibiu a castigat 42 de primarii din judetul Sibiu. Rezultatele obtinute ne motiveaza, iar acest lucru se va vedea

Liderul liberal Raluca Turcan a anuntat ca PNL a castigat 42 de primarii din judetul Sibiu, cu 8 mai multe decat cele detinute pana acum. Ea a precizat ca rezultatele ii motiveaza pe colegii ei, iar acest lu.

Niciun alegator la urne, in primele 7 ore de vot, intr-o comuna din judetul Iasi

Desi sectiile de votares-au deschisla ora 7. 00, pana la ora 14. 00, niciun alegator nu si-a exprimat votul intr-o sectie de votare din judetul Iasi. Prezenta la urne, 0% in comuna.

Lista primarilor din judetul Suceava, primele rezultate la alegerile locale 2020

Judetul Suceava, greu incercat de pandemie in acest an, a avut o prezenta la vot de 45,8%. Toate marile municipii din judet au fost castigate de PNL - Suceava, Radauti, Campulung Moldovenesc, Vatra Dornei, precum si orasele Gura Humorului, Siret, Frasin, Dolhasca si Liteni.

APELE ROMANE: 30% din banii primiti la rectificarea bugetara vor fi investiti la acumularea Mihaileni, din judetul Hunedoara

Administratia Nationala Apele Romane a primit credite bugetare suplimentare in valoare de 50 milioane de lei, din care aproape 30% au fost alocate pentru continuarea lucrarilor la acumularea Mihaileni, de pe raul Crisul Alb, din judetul Hunedoara, conform news. ro.

Lista primarilor din judetul Neamt, primele rezultate la alegerile locale 2020

La alegerile locale 2020, in judetul Neamt s-a inregistrat o prezenta la vot de 43,21% . Potrivit primelor rezultate, liberalii au castigat Primaria dar si cele mai multe locuri in Consiliul Local 35,71%).

Lista primarilor din judetul Timis, primele rezultate la alegerile locale 2020

La alegerile locale 2020, in judetul Timis s-a inregistrat o prezenta la vot de 43,19%. Dupa incheierea numaratorii paralele realizata in judet, la alegerile pentru functia de primar sunt urmatoarele date:.

Lista primarilor din judetul Arad, primele rezultate la alegerile locale 2020

In judetul Arad, PNL va conduce CJ si 53 de primarii, PSD va avea edili in 15 localitati, UDMR in cinci, un primar va fi de la Pro Romania, iar patru independenti vor decide in tot atatea comune.

Lista primarilor din judetul Arges, primele rezultate la alegerile locale 2020

La alegerile locale 2020, in judetul Arges s-a inregistrat o prezenta la vot de 49,84%. Potrivit primelor rezultate, dupa numaratoarea partiala a voturilor de duminica, rezulta urmatoarele date:.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )