Libnet.ro
UNICEF

06:45

CCR a admis sesizarea Guvernului pe tema remanierii

B1 B1,
CCR a admis sesizarea Guvernului pe tema remanierii

Curtea Constitutionalaa admis sesizarea Guvernului impotriva presedintelui Klaus Iohannis, pe tema remanierii, si a constatat existenta unui conflict juridic de natura constitutionala. Dancila l-a. continuă pe B1

UPDATE Curtea Constitutionala i da cstig de cauza lui Dancila n conflictul cu Iohannis pe tema remanierii / Presedintele trebuie sa emita decretele de revocare si sa raspunda, n scris, propunerilor premierului de numire a noilor ministri

Curtea Constitutionala da castig de cauza premierului Dancila in conflictul cu presedintele Iohannis pe tema remanierii. CCR a admis, miercuri, sesizarea Guvernului cu privire la existenta unui conflict juridic intre Executiv si presedinte. Potrivit deciziei Curtii, presedintele urmeaza sa emita de indata decretele de constatare a vacantarii celor doua functii de ministru. De asemenea, seful statului urmeaza sa raspunda, de indata, in scris si motivat, propunerilor inaintate de prim-ministrul Romaniei cu privire la numirile in functia de ministru, se arata intr-un comunicat al CCR.

ULTIMA ORA Curtea Constitutionala i da cstig de cauza lui Dancila n conflictul cu Iohannis pe tema remanierii

Curtea Constitutionala da castig de cauza premierului Dancila in conflictul cu presedintele Iohannis pe tema remanierii. CCR a admis, miercuri, sesizarea Guvernului cu privire la existenta unui conflict juridic intre Executiv si presedinte.

Zegrean, dupa deciziile CCR: Iohannis nu a fost ales sa fie papusa! Daca toate atributiile ii sunt anulate, la ce mai tinem Administratia Prezidentiala? Premierul nici nu a trecut prin vot (VIDEO)

Curtea Constitutionalaa admis sesizarea Guvernului impotriva presedintelui Klaus Iohannis, pe tema remanierii, si a constatat existenta unui conflict juridic de natura constitutionala. Augustin Zegrean, fo.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )