Libnet.ro
UNICEF

21:30

CCR a admis sesizarea PNL: Modificarile aduse legii salarizarii neconstitutionale

Hotnews Hotnews,
 CCR a admis sesizarea PNL: Modificarile aduse legii salarizarii neconstitutionale

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis, miercuri, sesizarea liberalilor referitoare la modificarea si completarea Legii-cadru 1532017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, au declarat pentru HotNews. ro surse din CCR. continuă pe Hotnews

CCR: Modificarile aduse legii salarizarii sunt neconstitutionale

Judecatorii Curtii Constitutionale a Romaniei au decis, miercuri, ca modificarile aduse legii salarizarii sunt neconstitutionale. Potrivit CCR, acestea incalca principiul bicameralismului si sunt angajate.

CCR ia in discutie sesizarea referitoare la modificarile aduse legii salarizarii

Curtea Constitutionala a Romaniei dezbate, astazi, sesizarea liberalilor referitoare la modificarea si completarea Legii-cadru 1532017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice.

CCR dezbate sesizarea privind trecerea terenului de la Romexpo la Camera de Comert

Curtea Constitutionala dezbate, astazi, sesizarea USR si UDMR asupra legii prin care o suprafata de teren de 46 hectare de la Romexpo trece din proprietatea statului in cea a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar.

CCR dezbate sesizarea privind trecerea terenului de la Romexpo la Camera de Comert

Curtea Constitutionala dezbate, miercuri, sesizarea USR si UDMR asupra legii prin care o suprafata de teren de 46 hectare de la Romexpo trece din proprietatea statului in cea a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar, scrie Agerpres. USR a anuntat, in septembrie, ca, alaturi de UDMR, a depus o sesizare de neconstitutionalitate in cazul acestei propuneri legislative, prin care o suprafata de teren de 46 hectare, din nordul Capitalei, trece din proprietatea statului in proprietatea Camerei de Comert.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )