Libnet.ro
UNICEF

12:15

CCR admite sesizarea lui Klaus Iohannis. Decizia, DEFINITIVA

B1 B1,
CCR admite sesizarea lui Klaus Iohannis. Decizia, DEFINITIVA

CCR a admis sesizarea lui Klaus Iohannis asupra modificarilor aduse Legii administratiei publice locale privind bunurile proprietate publica. Curtea a constata ca actul normativ este neconstitutional in. continuă pe B1

CCR discuta sesizarea lui Iohannis asupra modificarilor aduse Statutului deputatilor si senatorilor

Curtea Constitutionala ar urma sa dezbata astazi sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra modificarilor aduse legii 96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor, seful statului aratand ca actul normativ va oferi posibilitatea ca parlamentarii sa obtina foloase nemateriale prin intermedierea realizata intre cetateni si autoritatile administratiei publice centrale sau locale, relateaza News. ro.

Klaus Iohannis a vorbit la summitul UE despre importanta combaterii fenomenului fake news

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, in cadrul summitului informal al liderilor UE de la Salzburg, despre importanta actiunilor Uniunii de combatere a dezinformarii si a stirilor false. Presedintele Klaus.

Klaus Iohannis participa la reuniunea liderilor UE: Care sunt principalele teme de pe agenda summitului (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis se afla joi la Salzburg unde participa de reuniunea informala a sefilor de stat si de guvern din Uniunea Europeana. intr-o declaratie oferita presei, Iohannis a aratat ca.

Klaus Iohannis, miscare-surpriza in scandalul din PSD

Presedintele Klaus Iohannis a fost invocat zilele acestea in cele doua tabere, dar face o miscare surpriza. Este plecat in Austria, la reuniunea informala a Consiliului European si nu vorbeste despre.

Klaus Iohannis: Finalizarea acordului de retragere a Marii Britanii, prioritara

Presedintele Klaus Iohannis a participat, miercuri si joi, la reuniunea informala a Consiliului European, unde unul dintre subiecte l-a constituit Brexit-ul, context in care a aratat ca principala prioritate o reprezinta finalizarea Acordului de.

Klaus Iohannis, declaratiile momentului dupa scandalul PSD

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut declaratii de presa, inaintea participarii reuniunii informale a Consiliului European de la Salzburg. Tema principala e migratia si securitatea interna. Aseara am.

Klaus Iohannis participa la reuniunea Consiliului European de la Salzburg

Presedintele Klaus Iohannis va participa de astazi la reuniunea informala a Consiliului European de la Salzburg, pe a carei agenda sunt notate teme ca migratia, securitatea interna a Uniunii Europene, precum si ultimele evolutii referitoare la procesul de retragere a Marii Britanii din Uniunea Europeana.

Klaus Iohannis va participa la ntlnirea informala a Consiliului European de la Salzburg

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri si joi la reuniunea informala a Consiliului European de la Salzburg, pe agenda aflandu-se teme privind migratia, securitatea interna a UE, precum si ultimele evolutii referitoare la procesul de retragere a Marii Britanii din Uniune, transmite Agerpres.

Klaus Iohannis a discutat cu secretarul SUA pentru Energie despre resursele de gaz din Marea Neagra / Si Dragnea s-a ntlnit la Parlament cu Hans Klemm si Rick Perry

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti pe Secretarul pentru Energie al Statelor Unite ale Americii, Rick Perry, cei doi discutand despre parteneriatul strategic dintre Romania si SUA, dar si despre resursele de gaz din platoul continental romanesc al Marii Negre. Si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, i-a primit, marti, in biroul sau din Parlament, pe ambasadorul american Hans Klemm si pe secretarul pentru energie al SUA, Rick Perry. intalnirea a durat aproximativ 40 de minute si nu a figurat in programul oficial al lui Dragnea.

Klaus Iohannis participa la reuniunea informala a Consiliului European de la Salzburg

Klaus Iohannis va participa, in perioada 19-20 septembrie, la reuniunea informala a Consiliului European de la Salzburg. Pe agenda discutiilor se afla teme privind migratia, securitatea interna a Uniunii.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )