Libnet.ro
UNICEF

20:00

CCR il amana pe Klaus Iohannis: Legile Justitiei mai asteapta

B1 B1,
CCR il amana pe Klaus Iohannis: Legile Justitiei mai asteapta

Curtea Constitutionala a Romaniei va discuta sesizarea lui Klaus Iohannis privind statutul magistratilor pe 18 septembrie. Iohannis a trimis, joi, CCR sesizarea cu privire la neconstitutionalitatea Legii pentru. continuă pe B1

Legile justitiei trebuie corectate de Parlament

Presedintele Klaus Iohannis s-a exprimat, ieri, cu privire la opinia preliminara a Comisiei de la Venetia privind legile justitiei aprobate de Parlament. Seful statului s-a declarat nemultumit de faptul ca Parlamentul, condus de coalitia majoritara PSD-ALDE, a legiferat intr-un mod lipsit de transparenta, fara a tine cont de criticile primite chiar si de la partenerii internationali ai tarii noastre. Iohannis a reiterat ce a spus la sfarsitul conferintei de presa de saptamana trecuta, la finalul summitului NATO de la Bruxelles: .

Iohannis: Prin implicarea exemplara a romanilor, am reusit pana acum sa ferim Legile Justitiei de cele mai nocive modificari / Mesaj pentru PSD-ALDE: Trebuie sa faceti legi pentru Romania, nu pentru a scapa un lider de inchisoare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac extrem de dur la adresa PSD si ALDE, cele doua partide care, de mai bine de un an si jumatate, forteaza modificarea Legilor Justitiei si a Codurilor Penale de o.

Klaus Iohannis, declaratii despre legile Justitiei: Nu trebuie sa devenim un exemplu negativ, facand legi pentru ca anumiti conducatori sa scape de dosare

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa, joi dupa-amiaza, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni. Biroul de presa al Administratiei Prezidentiale nu a datinformatii despre subiectul.

Presedintele Klaus Iohannis a contestat la CCR modificarea legii privind medierea si organizarea profesiei de mediator

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de.

NU SE LASA! Florin Iordache: La finalul lunii august va fi o sesiune extraordinara / Surse: Va fi data OUG pe Codurile Penale si Legile Justitiei

Deputatul PSD Florin Alta intrebare Iordache, presedintele Comisiei speciale privind Legile Justitiei, a declarat ca la finele lunii august va fi o noua sesiune extraordinara, dat fiind ca va fi necesara.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care ajutorul social inceteaza in cazul refuzului unui loc de munca

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri legea prin care persoanele care refuza un loc de munca sau refuza sa participe la serviciile pentru stimularea ocuparii fortei de munca pierd dreptul de a mai beneficia de ajutor social.

E OFICIAL! Klaus Iohannis a semnat! S-a intamplat IMEDIAT dupa intalnirea cu premierul DANCILA

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri mai multe decrete, imediat dupa intrevederea avuta la Palatul Cotroceni cu premierul Viorica Dancila. Potrivit unui comunicat de presa emis de.

Premierul Viorica Dancila a ajuns la Cotroceni pentru a discuta cu presedintele Klaus Iohannis

Prim-ministrul Viorica Dancila se va intalni miercuri cu presedintele Klaus Iohannis, la initiativa acestuia, pe fondul informatiilor privind posibilitatea adoptarii unei Ordonante de Urgenta a Guvernului privind amnistierea si gratierea unor fapte penale. Seful statului si premierul s-au intalnit ultima data in 15 mai, discutiile vizand memorandumul Executivului privind relocarea ambasadei Romaniei in Israel.

Klaus Iohannis datoreaza Statului 1.200.000 de lei, fara dobanda. Eugen Teodorovici: Se vor aplica penalitati

Klaus Iohannis datoreaza 1. 000 de lei, fara dobnda,Statului, in urma inchirierii unui imobil dobandit ilega in Sibiu,. Anuntul a fost facut de Eugen Teodorovici la Antena 3. Klaus.

Discutii-surpriza intre Klaus Iohannis si Vasile Blaga. Ce i-a cerut Presedintele

Discutie-bomba intre presedintele Klaus Iohannis si Vasile Blaga. Surse politice sustin ca Blaga, cel care pare ca a preluat fraiele in partidul national liberal, a fost sunat de Presedinte. Iohannis l-ar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )