Libnet.ro
UNICEF

17:45

CCR a amanat pentru anul viitor o decizie privind transferul gratuit al terenurilor Romexpo

Adevărul Adevărul,
CCR a amanat pentru anul viitor o decizie privind transferul gratuit al terenurilor Romexpo

Curtea Constitutionala a amanat, miercuri, pentru 13 ianuarie 2021 sesizarea USR si UDMR asupra legii prin care o suprafata de teren de 46 hectare de la Romexpo trece din proprietatea statului in cea a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar, transmite Agerpres. continuă pe Adevărul

Consiliul Fiscal apreciaza un nivel probabil al deficitului bugetar pentru anul 2020 de 9,8% din PIB

Consiliul Fiscal apreciaza un nivel probabil al deficitului bugetar pentru anul 2020, potrivit metodologiei cash, in jurul valorii de 9,8% din PIB, cu 0,7 puncte procentuale peste estimarea Ministerului Finantelor Publice, conform opiniei institutiei cu privire la cea de-a treia rectificare a bugetului general consolidat pe anul 2020.

Judecatorii CCR au amanat decizia privind majorarea pensiilor cu 40% O noua sedinta pentru analizarea sesizarii dupa alegerile parlamentare

Curtea Constitutionala a amanat, miercuri, o decizie privind majorarea pensiilor cu 40%. Sedinta in care va fi luata o decizie a fost programata pentru data de 13 ianuarie, dupa alegerile parlamentare.

IATA: Companiile aeriene se asteapta la pierderi de 157 de miliarde de dolari pana anul viitor

Companiile aeriene se indreapta spre pierderi cumulate in valoare de 157 de miliarde de dolari in acest an si cel viitor, a avertizat marti Asociatia Internationala pentru Transporturi Aeriene IATA), care si-a inrautatit estimarile ca reactie la al doilea val de infectii cu noul coronavirus si la masurile de carantina adoptate de guverne care afecteaza piete majore, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,306 seconds )