Libnet.ro
UNICEF

16:45

CCR, decizie de ULTIMA ORA: Cand va fi dezbatuta sesizarea lui Klaus Iohannis privind interimarul lui Paul Stanescu la sefia Guvernului

B1 B1,
CCR, decizie de ULTIMA ORA: Cand va fi dezbatuta sesizarea lui Klaus Iohannis privind interimarul lui Paul Stanescu la sefia Guvernului

Curtea Constitutionala va dezbate pe 12 septembrie sesizarea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la existenta unui conflict juridic intre presedinte si premier in contextul in care prim-ministrul Viorica. continuă pe B1

Buzarnescu spera intr-un miracol: Decizie de ultima ora luata de Mihaela dupa accidentarea de la Rogers Cup

La o zi dupa accidentarea suferita la Rogers Cup, in meciul din turul II cu Elina Svitolina 5 WTA), Mihaela Buzarnescu 20 WTA) a anuntat verdictul primit din partea medicilor.

Mihaela Radulescu, anunt de ultima ora: Si-a dat demisia

Mihaela Radulescu a luat o decizie de ultima ora. A demisionat din showul Romanii au talent. Anuntul a fost facut de diva pe pagina sa de Facebook. Dragii mei, stiti cum e cu momentele alea din.

LOVITURA momentului pentru PSD! Ar putea fi exclus din familia politica europeana! DECIZIE de ultima ora

Mai multi romani stabiliti in Danemarca au transmis o scrisoare deschisa liderului social-democratilor din tara, Mette Frederiksen 40 de ani), prin care solicita excluderea PSD din grupul politic.

DECIZIE de ULTIMA ORA! Un jandarm in rezerva si-a depus livretul militar, in semn de protest

Dragos Marcu, sublocotenent in rezerva, care e stabilit in Franta, si-a depus livretul militar, in semn de protest fata de violentele colegilor la mitingul diasporei. Astfel, Marcu a condamnat actiunile.

Decizie de ultima ora! Dosar penal pentru ultraj si sustragerea unei arme dupa incidentele din Piata Victoriei

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti PTB) a anuntat, sambata, ca, in urma evenimentelor produse in Piata Victoriei vineri seara, se efectueaza urmarirea penala intr-un dosar avand ca obiect.

Anunt de ULTIMA ORA al Patriarhului Daniel, dupa VIOLENTELE de vineri! E OFICIAL!

Patriarhul Daniel, in predica de duminica, a subliniat ca iertarea aduce pace, iar ura, dezbinarea si vrajba dezumanizeaza. in contextul protestelor din Piata Victoriei, acesta a sustinut ca atunci cand omul iu.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )