Libnet.ro
UNICEF

13:31

CCR despre neconstitutionalitatea abrogarii pensiilor speciale: Legea are la baza nicio documentare sau fundamentare, cercetare sau studiu de impact

Antena3 Antena3,
CCR despre neconstitutionalitatea abrogarii pensiilor speciale: Legea are la baza nicio documentare sau fundamentare, cercetare sau studiu de impact

Curtea Constitutionala a Romaniei sustine ca legea privind abrogarea pensiilor speciale are un caracter profund eterogen, vizand statute profesionale diferite, si ca actul normativ adoptat nu are la baza nicio documentare sau fundamentare. continuă pe Antena3

CCR: Abrogarea pensiilor speciale este neconstitutionala

Judecatorii Curtii Constitutionale a Romaniei au decis, miercuri, ca legea privind abrogarea pensiilor speciale este neconstitutionala, potrivit unor surse din institutie. Curtea a fost sesizata in acest sens de Avocatul Poporului si inalta Curte de Casatie si Justitie.

CCR mentine pensiile speciale: legea PNL a fost declarata neconstitutionala. Decizia era previzibila

Curtea Constitutionala a admis miercuri sesizarile inaltei Curti de Casatie si Jutitie si a Avocatului Poporului fata de legea PNL prin care au fost abrogate toate pensiile speciale, cu exceptia militarilor si angajatilor MAI. Asadar, pensiile speciale raman in vigoare. Decizia CCR era previzibila: specialistii in drept au avertizat ca abrogarea pensiilor speciale e neconstitutionala.

Abrogarea pensiilor speciale este neconstitutionala - a decis CCR

Curtea Constitutionala a decis miercuri ca legea care prevedea eliminarea pensiilor speciale, inclusiv ale magistratilor si parlamentarilor, cu exceptia celor din Armata si Ministerul de Interne, este neconstitutionala, potrivit unor surse Hotnews. ro.

Florin Roman iese la atac: Decizia CCR in cazul pensiilor speciale, rusinoasa si dezonoranta

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, catalogheaza decizia CCR in cazul legii privind abrogarea pensiilor speciale drept rusinoasa si dezonoranta si arata ca liberalii vor veni cu un nou act normativ pe aceasta tema care va tine cont de motivarea Curtii.

Curtea Constitutionala a decis: Abrogarea pensiilor speciale ale magistratilor este neconstitutionala

Curtea Constitutionala a decis, miercuri, ca abrogarea pensiilor speciale este neconstitutionala, se arata intr-un comunicat de presa al CCR. Astfel, CCR a admis sesizarile formulate de Avocatul Poporului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )