Libnet.ro
UNICEF

01:05

CCR discuta sesizarea pe Legea referendumului

Antena3 Antena3,
CCR discuta sesizarea pe Legea referendumului

Curtea Constitutionala a Romaniei discuta marti sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra modificarii Legii privind organizarea referendumului. Presedintele Klaus Iohannis a trimis pe 18 mai Curtii. continuă pe Antena3

Sesizarea presedintelui Iohannis privind Legea referendumului, discutata astazi de Curtea Constitutionala. Este a treia oara

Curtea Constitutionala discuta marti sesizarea presedintelui privind Legea referendumului, care prevede ca data organizarii unui referendum pentru revizuirea Constitutiei sa fie stabilita de Guvern. Legea a fost trimisa la reexaminare de catre presedintele Iohannis, a fost adoptata din nou de Parlament, in forma initiala, si a fost atacata de doua ori la CCR de catre parlamentarii opozitiei, potrivit news. ro.

Sesizarea lui Klaus Iohannis cu privire la Legea referendumului a fost respinsa de CCR

Sesizarea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la Legea referendumului a fost respinsa de CCR. Curtea Constitutionala a decis ca modificarile aduse legii privind organizarea referendumului sunt.

CCR respinge sesizarea lui Iohannis privind Legea Referendumului

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins, astazi, sesizarea de neconstitutionalitate a presedintelui Klaus Iohannis asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului.

CCR a respins sesizarea lui Iohannis privind legea referendumului

Curtea Constitutionala a Romaniei a repins marti sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind modificarea legii de organizare a referendumului, au precizat pentru Agerpres surse din CCR.

CCR a respins sesizarea lui Iohannis privind legea referendumului. Presedintele, eliminat din procedura de organizare a referendumului

Curtea Constitutionala a Romaniei a repins marti sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind modificarea legii de organizare a referendumului, au precizat pentru Agerpres surse din CCR.

CCR a respins sesizarea lui Iohannis privind legea referendumului / Presedintele nu mai are niciun cuvnt de spus privind referendumul asupra Constitutiei

Curtea Constitutionala a Romaniei a repins marti sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind modificarea legii de organizare a referendumului, au precizat pentru Agerpres surse din CCR. Legea prevede ca Guvernul este cel care stabileste data la care are loc referendumul privind revizuirea Constitutiei, dupa ce Parlamentul voteaza proiectul de modificarea a Legii fundamentale.

CCR, lovitura pentru Klaus Iohannis: Modificarile la legea referendumului, constitutionale

Curtea Constitutionala a respins marti sesizarea de neconstitutionalitate depusa de presedintele Klaus Iohannis cu privire la modificarile aduse legii privind organizarea referendumului, potrivit unor surse.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )