Libnet.ro
UNICEF

12:45

CCR: Klaus Iohannis trebuie sa emita imediat decretele de vacantare a posturilor de ministru al Transporturilor si al Dezvoltarii

Antena3 Antena3,
CCR: Klaus Iohannis trebuie sa emita imediat decretele de vacantare a posturilor de ministru al Transporturilor si al Dezvoltarii

Update:Curtea Constitutionala a Romaniei a stabilit miercuri ca exista conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si presedintele Klaus Iohannis, dupa ce seful statului a amanat numirea m. continuă pe Antena3

SONDAJ. Credeti ca presedintele Klaus Iohannis trebuie suspendat din functie? Punerea sub acuzare pentru inalta tradare inseamna automat asta

Ministrul de Interne, Carmen Dan, sustine ca o suspendare din functie a presedintelui Klaus Iohannis nu este o varianta luata in calcul de coalitia de guvernare PSD-ALDE, pentru ca ar arunca tara in haos.

Klaus Iohannis, declaratie cu privire la organizarea unui referendum pe Justitie: Cu siguranta mai vorbim

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Viena, ca este o tema de actualitate referendumul privind justitia. 28 de organizatii i-au cerut sefului statului sa emita de urgenta decretul de organizare a .

CCR a constatat existenta unui conflict intre Guvern si presedinte in ceea ce priveste remanierea: Klaus Iohannis obligat sa ii revoce pe ministrii demisi

Curtea Constitutionala CCR) a constatat miercuri cu o majoritate de 8 voturi pentru si 1 vot impotriva existenta unui conflict juridic intre Guvern si presedintele Romaniei generat de refuzul lui Klaus Iohannis de a accepta.

Cum poate Klaus Iohannis sa continue razboiul cu Viorica Dancila, desi CCR i-a dat dreptate premierului

Curtea Constitutionala a Romaniei i-a dat dreptate premierului Viorica Dancila, constatand existenta unui conflict juridic de natura constitutionala in cazul refuzului lui Klaus Iohannis de a accepta revocarile lui Paul Stanescu si Lucian Sova. Presedintele poate, insa, sa continue jocul.

Zi cruciala la CCR. Se discuta conflictul dintre Guvern si Klaus Iohannis pe tema remanierilor

Curtea Constitutionala va transa miercuri razboiul dintre Klaus Iohannis si Guvern pe tema numirii ministrilor. in fata judecatorilor au fost Toni Grebladin partea Guvernului, si un consilier.

Klaus Iohannis, o noua sesizare la CCR

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat luni Curtea Constitutionala a Romaniei privind modificarea unui articol din Legea vanatorii si a protectiei fondului cinegetic. Potrivit unui comunicat al Administratiei.

Zegrean, dupa deciziile CCR: Iohannis nu a fost ales sa fie papusa! Daca toate atributiile ii sunt anulate, la ce mai tinem Administratia Prezidentiala? Premierul nici nu a trecut prin vot (VIDEO)

Curtea Constitutionalaa admis sesizarea Guvernului impotriva presedintelui Klaus Iohannis, pe tema remanierii, si a constatat existenta unui conflict juridic de natura constitutionala. Augustin Zegrean, fo.

Toti soferii trebuie sa stie asta! Klaus Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind stabilirea conditiilor de introducere pe piata a benzinei si motorinei, respectiv de introducere a unui mecanism de monitorizare.

Viorica Dancila l sfideaza pe Klaus Iohannis: Va voi adresa, cu celeritate, invitatia de a participa la sedinta de Guvern, daca voi considera necesara participarea dumneavoastra

Premierul Viorica Dancila a transmis marti presedintelui Klaus Werner Iohannis o scrisoare prin care ii spune ca il va invita la sedinta de Guvern, daca va considera necesara participarea sa. Reamintim ca presedintele Klaus Iohannis ii cere premierului Dancila sa includa pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de guvern subiectul protejarii drepturilor si intereselor cetatenilor romani aflati in Marea Britanie. Solicitarea a fost transmisa prin intermediul unei scrisori adresate sefei Guvernului. Vezi scrisoarea Vioricai Dancila.

Klaus Iohannis, despre acuzatia de inalta tradare a lui Dragnea: Este o procedura foarte complicata. Nu are niciun suport

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti,despre depunerea unei plangeri penale impotriva sa pentru inalta tradare, ceruta de presedintele PSD, Liviu Dragnea. Iohannis spune ca acest.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )