Libnet.ro
UNICEF

17:00

CCR: Reorganizarea ANAF in directii judetene este neconstitutionala

Adevărul Adevărul,
CCR: Reorganizarea ANAF in directii judetene este neconstitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a hotarat marti ca este neconstitutionala legea prin care Guvernul vrea sa reorganizeze ANAF din directii regionale in directii judetene. continuă pe Adevărul

CCR: OUG pentru reorganizarea ANAF este neconstitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis, marti, ca ordonanta de urgenta prin care Guvernul a dorit sa reorganizeze activitatea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) este neconstitutionala.

Legea privind reorganizarea ANAF, pe masa CCR

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta, marti, sesizarea PNL, USR, PMP si a Pro Romania asupra legii privind reorganizarea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF). Sesizarea a fost.

UPDATE CCR a admis sesizarea Opozitiei legata de ordonanta de urgenta privind reorganizarea ANAF

Curtea Constitutionala a admis, marti, obiectia de neconstitutionalitate formulata de catre partidele de Opozitie cu privire la legea pentru modificarea OUG 74/2013 privind unele masuri pentru imbunatatirea si reorganizarea activitatii ANAF si completarea unor acte normative.

Curtea Constitutionala dezbate astazi sesizarea opozitiei legata de Ordonanta de Urgenta privind reorganizarea ANAF

Curtea Constitutionala dezbate, marti, obiectia de neconstitutionalitate formulata de catre partidele de opozitie cu privire la legea pentru modificarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului privind reorganizarea activitatii ANAF.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )