Libnet.ro
UNICEF

01:05

CCR a stabilit ca nu a existat conflict juridic intre Ana Birchall si Lia Savonea

Antena3 Antena3,
CCR a stabilit ca nu a existat conflict juridic intre Ana Birchall si Lia Savonea

Curtea Constitutionala a Romaniei a stabilit miercuri ca nu a existat conflict juridic de natura constitutionala intre Lia Savonea, fost presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, si Ana Birchall, fost ministru al Justitiei, au precizat oficiali ai CCR. continuă pe Antena3

CCR: Nu a existat conflict juridic intre Lia Savonea si Ana Birchall

Curtea Constitutionala a Romaniei a stabilit miercuri ca nu a existat conflict juridic de natura constitutionala intre Lia Savonea, fost presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, si Ana Birchall, fost ministru al Justitiei, au precizat oficiali ai CCR.

CCR: Nu exista conflict juridic Parlament - Curtea Suprema referitor la constituirea completelor de judecat

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a stabilit miercuri ca nu exista conflict juridic intre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie in privinta constituirii completurilor de judecata, au precizat, pentru AGERPRES, oficiali ai CCR.

Ana Birchall, prima reactie dupa decizia CCR: Sper ca Lia Savonea va avea decenta sa demisioneze

Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall a avut o prima reactie dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca nu exista un conflict juridic de natura constitutionala intre ea si Lia Savonea. Birchall sustine ca sesizarea la CCR a fostului presedinte al CSM Lia Savonea a fost in mod evident sicanatorie si abuziva, adaugand ca spera ca aceasta va avea decenta sa demisioneze .

Ana Birchall sare la Lia Savonea, dupa decizia CCR

Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall reactioneaza dupa ce CCR a decis ca nu exista un conflict .

Melescanu primeste inca o veste proasta de la CCR. Curtea a dat dreptate iCCJ, in speta privind modalitatea de constituire a completurilor de trei judecatori

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins, miercuri, cererea sesizata de Teodor Melescanu, care solicitase constatarea unui conflict juridic intre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie pe tema.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )