Libnet.ro
UNICEF

10:15

CCR a validat rezultatul primului tur al alegerilor prezidentiale. Zece contestatii au fost respinse

Adevărul Adevărul,
CCR a validat rezultatul primului tur al alegerilor prezidentiale. Zece contestatii au fost respinse

Curtea Constitutionala a validat, joi, rezultatul primului tur ale alegerilor prezidentiale, care s-a desfasurat in 10 noiembrie. Judecatorii constitutionali au contat ca niciun candidat nu a obtinut peste 9,1 milioane de voturi, asa ca va fi organizat al doilea tur de scrutin. continuă pe Adevărul

Curtea Constitutionala a validat rezultatele primului tur al prezidentialelor

Judecatorii Curtii Constitutionale au decis, vineri, cu unanimitate de voturi, sa valideze rezultatul primului tur al alegerilor prezidentiale, informeaza CCR, precizand ca in ultimele 10 zile a respins sase contestatii care aveau ca obiect anularea scrutinului.

CCR a validat rezultatele primului tur al alegerilor prezidentiale: Judecatorii au respins toate cele zece contestatii

Klaus Iohannis si Viorica Dancila sunt oficial cei doi contracandidati care se vor duela in turul doi al alegerilor prezidentiale! Vineri, Curtea Constitutionala a validat rezultatele primului tur si astfel se.

Campania electorala pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale a inceput

Campania electorala pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale a inceput la miezul noptii de joi spre vineri si se va incheia sambata viitoare, la ora 7. Candidatii care se infrunta in al doilea tur de scrutin sunt presedintele in functie, Klaus Iohannis, si liderul PSD, Viorica Dancila.

Scena politica dupa primul tur al alegerilor prezidentiale

Rezultatele alegerilor prezidentiale, dupa primul tur, fiind deja clare, putem incerca cateva explicatii si o fotografie a scenei politice actuale. Datele esentiale sunt ca presedintele Iohannis isi reconfirma sprijinul masiv de care se bucura din partea alegatorilor romani, ca PSD este in cadere libera, a castigat doar in 10 judete, iar USR-PLUS cauta explicatii pentru pierderea unei treimi dintre alegatorii de la europarlamentare.

REZULTATELE FINALE ale primului tur al alegerilor prezidentiale: Klaus Iohannis - 37,82%, Viorica Dancila - 22,26%, Dan Barna - 15,02%. BEC a trimis datele catre Curtea Constitutionala (VIDEO)

Biroul Electoral Central BEC) a anuntat, joi, rezultatele finale ale primului tur al alegerilor prezidentiale. Prezenta la vot la scrutinul din 10 noiembrie a fost de 51,19%. Datele au fost trimise .

News alert! Raspunsul CCR cu privire la anularea alegerilor prezidentiale

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins sase contestatii avand ca obiect anularea alegeril.

S-a dat startul campaniei electorale pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Batalia se da pe voturile lui Mircea Diaconu

S-a dat startul campaniei electortale pentru cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. Cei doi finalisti, Klaus Iohannis si Viorica Dancila, pleaca in turneu prin tara pentru a strange cat.

Campania electorala pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale a inceput astazi

Campania electorala pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale a inceput la miezul noptii de joi spre vineri si se va incheia sambata viitoare, la ora 7. Candidatii care se infrunta in al doilea tur de scrutin sunt presedintele in functie, Klaus Iohannis, si liderul PSD, Viorica Dancila, transmite News. ro.

Tariceanu, concluzii dupa primul tur al alegerilor prezidentiale: Mostenirea electorala a lui Mircea Diaconu trebuie nu doar pastrata, ci continuata

Calin Popescu Tariceanu, fostul presedinte al Senatului si liderul ALDE, a tras primele concluzii dupa primul tur al alegerilor prezidentiale. Fostul premier crede ca Mircea Diaconu a fost o idee.

CCR a respins mai multe contestatii avand ca obiect anularea alegerilor prezidentiale

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins sase contestatii avand ca obiect anularea alegerilor prezidentiale. in perioada 5 - 15 noiembrie 2019, plenul Curtii Constitutionale, investit in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )