Libnet.ro
UNICEF

09:00

CE: Romania are cel mai ridicat deficit la incasarea de TVA din UE si in crestere

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CE: Romania are cel mai ridicat deficit la incasarea de TVA din UE si in crestere

Reducerea TVA de la 24% la 20% operata in 2016, odata cu intrarea in vigoare a noului Cod Fiscal initiat de Darius Valcov, in calitate de Ministru al Finantelor, nu a avut efectul scontat. In momentul taierii taxei, s-a argumentat ca masura va genera o. continuă pe Wall-Street Ro

Petrolul Brent, cel mai ridicat pret pornind din luna mai

Preturile petrolului au crescut astazi cu circa 2%, iar titeiul Brent a atins cel mai ridicat nivel dupa luna mai, inaintea noilor sanctiuni americane impotriva Iranului, iar unii traderi anticipeaza ca nivelul cotatiilor ar putea ajunge la 100 de dolari pe baril, la inceputul anului 2019, transmite Reuters.

Cresterea in industrie are cel mai slab nivel al ultimelor sapte luni

Industria romaneasca a inregistrat o crestere apropiata de zero in luna august, nivelul cel mai slab din ultimele 7 luni, iar asteptarile managerilor scad tot mai mult, potrivit barometrului industrial lunar efectuat de IRSOP si SNSPA si publicat astazi.

Orasele din Romania in care se traieste cel mai bine. Capitala ocupa abia locul 9

Desi este cel mai mare oras din Romania, cu cele mai mari salarii, Bucurestiul nu ocupa primul loc in topul oraselor unde se traieste cel mai bine. Capitala abia prinde topul zece, situandu-se pe locul 9,.

Romania are rezerve de huila pentru 104 ani. Motivul pentru care NU pot fi exploatate..

Romania are rezerve de huila pentru 104 ani, insa nu pot fi exploatate, fiind ineficienta economic. Din acest motiv, patru din cele cinci grupuri de la Deva vor fi inchise, potrivit proiectului Strategiei.

Premiile FIFA The Best: Luka Modric, desemnat cel mai bun fotbalist al anului (VIDEO)

Mijlocasul croat Luka Modric a primit luni seara premiul pentru cel mai bun fotbalist al anului, in cadrul Galei The Best, organizata la Londra de Federatia Internationala de Fotbal FIFA). Modric 33 ani).

The Best FIFA Football Awards: Luka Modric, cel mai bun jucator al anului

Croatul Luka Modric Real Madrid) a fost desemnat drept cel mai bun jucator al anului 2018, in gala The Best FIFA Football Awards desfasurata luni seara, la Londra. Pe lista de nominalizari s-au mai aflat Cristiano Ronaldo Juventus) si Mohamed Salah Liverpool). Intra in material pentru a vedea toti castigatorii premiilor decernate la gala The Best FIFA Football Awards.

Cel mai important adversar al lui Viktor Orban a depus plangere impotriva Ungariei la Curtea Europeana a Drepturilor Omului

Ungaria a fost reclamata la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) de cel mai important adversar al premierului Viktor Orban. Fundatia Open Society Fundatia pentru o Societate Deschisa) a miliardarului.

HOROSCOP. Unde ar fi cel mai bine sa locuiesti, in functie de zodie

Astrologul Kelli Fox a vorbit despre cel mai bun loc pentru fiecare zodie. Berbec Potrivit lui Kelli Fox, Berbecii au nevoie de libertate si de tot mai multe experiente. Cele mai bune locuri pentru aceasta zodie.

Cel mai asteptat restaurant anul acesta

A auzit multa lume despre Kaiamo, a fost cel mai mediatizat restaurant de anul acesta, cu mult timp inainte de a se fi deschis.

Emirates si Etihad Airways dezmint ca vor sa creeze cel mai mare operator aerian din lume

Compania aeriana Emirates din Golful Persic a dezmintit ca este interesata de preluarea Etihad Airways din Abu Dhabi, pentru a crea cel mai mare operator aerian din lume, transmit Reuters si site-ul tradearabia. com.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )