Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cea mai inalta cladire de lemn din Europa, in pericol de prabusire

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cea mai inalta cladire de lemn din Europa, in pericol de prabusire

Organizatia Europa Nostra a emis lista pe 2018 a celor mai periclitate sapte situri de pe continent, pe care figureaza si Cazinoul din Constanta Orfelinatul Prinkipo Greek, cea mai mare constructie de lemn din Europa si a doua din lume, amplasat in Buyukada - una din cele noua insule ale Principilor de pe coasta orasului Istanbul -, a fost inclus de organizatia de patrimoniu cultural Europa Nostra pe lista celor sapte cladiri cele mai periclitate Europa, potrivit euronews. com. Cladirea a fost construita in 1898 si a gazduit un orfelinat timp de peste 60 de ani, intre 1903 si 1964. Distrus de un incendiu in 1980 si expus conditiilor meteorologice nefavorabile, orfelinatul a cazut intr-o stare de dezintegrare masiva. continuă pe Ziarul Bursa

Marea Britanie nu va mai permite migratia masiva din Europa, ci va primi doar imigranti calificati

Marea Britanie va avea control deplin asupra propriilor frontiere post-Brexit si nu va mai accepta migratia masiva a fortei de lucru din Europa, ci doar imigranti care au calificari inalte, a afirmat joi primul-ministru Theresa May, relateaza Mediafax.

Cea mai veche cladire din Romania are peste 1.000 de ani. Cum a rezistat de-a lungul timpului

Biserica Calvariade la Cluj-Manastur are peste 1. 000 de ani vechime. Construirea ei a inceput in a doua jumatate a secolului al XI-lea,in timpul domniei regelui Ladislau I al Ungariei. Manastirea.

Adevarul Live de la 12.00: Cum vor fi influentate zodiile de cea mai lunga eclipsa de luna din secolul XXI

Astrologul Daniela Simulescu vorbeste la Adevarul Live despre cum sunt influentate zodiile de cea mai lunga eclipsa de luna din secolul XXI, viitoarea retrogradare a lui Mercur si cum ne putem feri de efectele negative ale schimbarilor astrologice.

DIOR, cea mai valoroasa casa de moda din Industria Fashion!

Revista Forbes a publicat de curand topul celor mai mari companii din lume. Forbes Global 2000 list a pozitionat brand-ul Dior ca fiind cel mai mare de pe piata modei. Anul trecut, Dior a avut venituri de 49 de miliarde de dolari si trebuie sa specificam ca linia Dior Couture nu mai face parte din productia Dior.

Cum isi atrage cea mai mare universitate tehnica din Regiunea de Nord-Est studentii

Admiterea la cele 11 facultati de la Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi a inceput din aceasta saptamana. Sunt disponibile peste 3. 000 de locuri.

Tariceanu: Acest DNA, in frunte cu doamna Kovesi, a facut ca Romania sa para cea mai corupta tara din Europa; este un deserviciu imens

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi seara, ca DNA si Laura Codruta Kovesi, prin cele 6. 700 de dosare de abuz in serviciu pe care le-au instrumentat in ultimii sapte ani, au facut ca Romania sa para cea mai corupta tara din Europa, ceea ce este un deserviciu imens. Romania nu sta pe picior de egalitate cu celelalte tari europene, atata timp cat este blamata cu aceasta eticheta, a spus Tariceanu.

Tata Nano, cea mai ieftina masina din lume, dispare de pe piata

Tata Motors renunta la Nano, masina care, inca de acum un deceniu, cand a fost produsa pentru prima data, s-a putut lauda cu titlul de cea mai ieftina masina din lume.

Gianni Infantino, presedintele FIFA: Cupa Mondiala 2018, cea mai buna din toate timpurile

Editia din 2018 a Cupei Mondiale de fotbal este cea mai buna din toate timpurile, a afirmat presedintele Federatiei internationale FIFA), Gianni Infantino, in cursul unei conferintei de presa pe care a sustinut-o la stadionul Lujniki din Moscova, gazda finalei Franta - Croatia, programata duminica, informeaza AFP.

Kylie Jenner, in varsta de 20 de ani, va deveni cea mai tanara miliardara din istorie, depasindu-l pe fondatorul Facebook. Cum a reusit sa faca avere

Kylie Jenner, in varsta de 21 de ani, detinatoarea unei game de produse cosmetice, este la un pas sa devina cea mai tanara miliardara autorealizata, potrivit unui articol publicat de revista Forbes.

Expert Grup: Revizuirea metodologiei de formare a preturilor la carburanti, cea mai indicata optiune

Revizuirea metodologiei existente de formare a preturilor la carburanti ramane a fi cea mai indicata optiune, tinand cont de particularitatile pietei produselor petroliere, dar si de modul cum a fost aprobata noua Metodologie in anul 2016.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )