Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cea mai lunga eclipsa de Luna din secolul XXI: Ce zodii vor putea rasufla usurate pe 27 iulie

B1 B1,
Cea mai lunga eclipsa de Luna din secolul XXI: Ce zodii vor putea rasufla usurate pe 27 iulie

Eclipsa totala de Luna de pe 27 iulie va face ravagii in buna stare a zodiilor, insa unele semne zodiacele se vor putea relaxa putin in timpul acestui eveniment lunar, nefiind la fel de afectate precum alte. continuă pe B1

Cea mai lunga eclipsa de luna a secolului va avea loc in noaptea de vineri spre sambata. Cand va rasari luna in Bucuresti

Cea mai lunga eclipsa de luna a secolului, care va avea loc in noaptea de vineri spre sambata, va putea fi vazuta si in Romania, daca va fi senin. Asa informeaza Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu din Bucuresti, care va fi deschis intre orele 21.

Noi detalii despre CEA MAI LUNGA ECLIPSA de Luna a secolului! Doar cinci zile pana la MARELE iNTUNERIC...

Cea mai lunga eclipsa de luna totala a secolului 21 va avea loc in noaptea de vineri spre sambata si va fi vizibila si din Romania, daca va fi senin, informeaza Observatorul Astronomic Amiral Vasile Ursean.

Cea mai lunga eclipsa totala de Luna din secolul XXI va fi urmarita la Observatorul Astronomic din Galati

In seara zilei de vineri, 27 iulie 2018, va loc cel mai important eveniment astronomic al anului vizibil din Romania: eclipsa totala de Luna. Va fi cea mai lunga eclipsa totala de Luna din secolul XXI, cu durata totalitatii de 1 ora si 42 minute.

La ce ora poti sa vezi in Romania cea mai lunga eclipsa de Luna

In noaptea de 27 spre 28 iulie va avea loc cea mai lunga eclipsa totala de Luna a secolului 21, eveniment asteptat cu nerabdare de pasionatii de astronomie si de fotografi. Aceasta eclipsa coincide cu apogeul lunar, momentul cand astrul este mai departe ca oricand de Pamant. Evenimentul va dura o ora si 43 de [].

Cea mai lunga eclipsa de luna a secolului va avea loc n noaptea de vineri spre smbata si va putea fi vazuta n Romnia

Cea mai lunga eclipsa de luna totala a secolului 21 va avea loc in noaptea de vineri spre sambata si va fi vizibila si din Romania, daca va fi senin, informeaza Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu din Bucuresti, care va fi deschis publicului in intervalul orar 21. 00, transmite Mediafax.

Ce efecte are eclipsa de luna din 27 iulie asupra noastra

Luna Plina si eclipsa de Luna vor avea loc in noaptea de 27 spre 28 iulie, aceasta fiind cea mai lunga eclipsa de luna din secolul XXI. Eclipsa de Luna 2018 va fi vizibila pe intregul glob si va contine.

O eclipsa de luna cu durata record va avea loc pe 27 iulie. Cat va dura fenomenul astronomic

Cea mai lunga eclipsa de Luna din secolul XXI, cu o durata totala de 102 minute, va putea fi observata la 27 iulie si va fi transmisa in direct din Namibia prin canalul sky-live. tv, informeaza vineri.

Presedintele PMP, Eugen Tomac, prezent la Targul de Fete de pe Muntele Gaina: Autoritatile centrale au ignorat cea mai mare sarbatoare populara

Mii de persoane participa in acest weekend la Targul de Fete de pe Muntele Gaina, cea mai mare sarbatoare populara din Romania, atestata documentar inca din 1816. Printre cei prezenti se afla si.

Eurostat: Romania, tara cu cea mai mare crestere a numarului de angajati in sectorul guvernamental

Romania se afla, alaturi de Ungaria si Slovenia, printre tarile din Uniunea Europeana in care s-a inregistrat cea mai mare crestere a numarului de angajati in sectorul guvernamental intre anii 2000 si 2016, potrivit datelor furnizate de Eurostat . In.

Romnia, Ungaria si Slovenia sunt statele care au nregistrat cea mai mare crestere a numarului de bugetari la nivelul UE

Romania, Ungaria si Slovenia sunt tarile care au inregistrat, in perioada 2000 - 2016, cea mai mare crestere din Uniunea Europeana a ponderii numarului de salariati in sectorul guvernamental, in timp ce la nivelul Uniunii Europene procentul s-a mentinut aproape stabil, intre 15% si 17% din numarul total de angajati, din anul 2000, arata datele publicate luni de Eurostat, transmite Agerpres. Totusi, in pofida cresterii constante a numarului de bugetari, Romania este inca la distanta de primele clasate.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )