Libnet.ro
UNICEF

20:47

Cea mai mare banca germana, implicata intr-un urias scandal de spalare a 20 de miliarde de dolari proveniti din Rusia

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare banca germana, implicata intr-un urias scandal de spalare a 20 de miliarde de dolari proveniti din Rusia

Deutsche Bank se confrunta cu amenzi, actiuni in justitie si o posibila incepere a urmaririi penale a conducerii superioare din cauza rolului pe care aceasta l-ar fi avut in schema de spalare a 20 de miliarde de dolari proveniti din Rusia, se arata intr-un raport confidential citat de The Guardian. continuă pe Adevărul

Cazul Anca, cea mai mare facatura a Militiei. Cum a fost acoperita crima unui fiu de securist

Cazul Anca a fost interpretat multi ani drept cea mai mare eroare judiciara din Romania. in spatele povestii taximetristului incarcerat pe nedrept pentru o fapta pe care nu a comis-o se ascunde cea mai mare.

BOGDAN DRAGOI, SIF BANAT- CRISANA: Riscam cea mai mare expropriere postdecembrista

Dan Paul, Asociatia Brokerilor: Cred ca pachetele denumite dormante sunt importante pentru BERD fiindca au in componenta lor multe actiuni reziduale ale SIF-urilor Proiectul realizat de o echipa de consultanti aflati sub umbrela Bancii Europene de Reconstrutie si Dezvoltare BERD) privind conturile dormante, situate in Sectiunea I a Depozitarului Central, cele care conform BERD nu au mai fost active timp de cinci ani sau mai mult, reprezinta cea mai mare expropriere in masa din tara noastra, de dupa perioada comunista, este de parere Bogdan Dragoi, Presedinte al Consiliului de Administratie, Director General SIF Banat-Crisana SIF1).

Scumpiri in lant: Romania a avut cea mai mare inflatie din UE in martie

Romania a inregistrat, in martie, o rata anuala a inflatiei de 4,2%, cea mai mare din Uniunea Europeana UE) si de trei ori mai mare decat media zonei euro 1,4%), potrivit datelor anuntate, miercuri, de Eurostat.

Crima organizata depaseste terorismul si migratia si devine cea mai mare amenintare la adresa securitatii Europei

Cresterea violentei crimei organizate reprezinta cea mai mare amenintare la adresa securitatii Europei, depasind de departe terorismul si migratia, a anuntat marti agentia europeana pentru cooperare in materie de aplicare a legii Europol.

SONDAJ: Care este cea mai mare problema cu care se confrunta Uniunea Europeana?

Uniunea Europeana are probleme mai urgente decat viitoarea relatie a Marii Britanii cu blocul european, incepand cu viitorul uniunii, considera Bruno Le Maire, ministrul francez al Finantelor, scrie.

SONDAJ: Care este cea mai mare problema cu care se confrunta Uniunea Europeana?

Uniunea Europeana are probleme mai urgente decat viitoarea relatie a Marii Britanii cu blocul european, incepand cu viitorul uniunii, considera Bruno Le Maire, ministrul francez al Finantelor, scrie.

TRUMP: Ancheta rusa, cea mai mare farsa din istoria politica

Donald Trump se declara adevarata victima, inaintea publicarii raportului cu privire la o presupusa complicitate intre Moscova si echipa sa de campanie.

Cea mai mare schimbare pe Facebook ar putea schimba radical reteaua

Facebook, inca dinainte de-a fi popular in Romania, era caracterizat de doua trasaturi: butonul Like si News Feed. Acum, e luata in calcul o schimbare care ar modifica fix coloana.

Americanii de la JC Flowers mai cumpara o banca din Romania, dupa fosta Piraeus

Subsidiara din Romania a Bank Leumi, cea mai mare banca din Israel, va fi vanduta catre First Bank, fosta Piraeus Bank, cumparata recent de fondul american de investitii J. Flowers.

Comertul mondial sufera cel mai mare colaps de la criza financiara

Volumul comertului mondial sufera de cea mai mare prabusire de la criza financiara si la fel de abrupta ca cea din timpul recesiunii de la inceputul anilor 2000, arata datele guvernului german, potrivit The Telegraph.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )