Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cea mai mare frauda fiscala din Europa de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial: Este vorba de zeci de miliarde de euro

B1 B1,
Cea mai mare frauda fiscala din Europa de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial: Este vorba de zeci de miliarde de euro

O investigatie a unor jurnalisti de la 19 publicatii a scos la iveala cea mai mare frauda fiscala din Europa de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial. Nu mai putin de 55 de miliarde de euro ar fi fost. continuă pe B1

Tariceanu, despre protocoale: Cea mai mare calamitate din 1990 incoace, o problema unica in Europa

Calin Popescu Tariceanu sustine ca protocoalele secrete sunt cea mai mare calamitate din 1990 incoace si problema foarte grava, unica in Europa. Nu cred ca putem discuta de un stat de drept cata vreme.

Ce scria jurnalistul Jamal Khashoggi, chiar inainte de disparitia sa, pentru Washington Post: Nevoia cea mai mare a lumii arabe este libertatea de exprimare

Jurnalistul Jamal Khashoggi, disparut dupa ce a intrat, pe 2 octombrie, in Consulatul Arabiei Saudite de la Istanbul, scria intr-un editorial pentru Washington Post ca nevoia cea mai mare a lumii arabe este libertatea de exprimare. Editorialistul a tras un semnal de alarma cu privire la cetatenii arabi care fie sunt neinformati, fie sunt dezinformati. Or, aceasta realitate nu este decat in beneficiului establismentului autoritar din tarile arabe.

Ministrul Justitiei spune ca a finalizat in cea mai mare parte evaluarea procurorului general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni seara, la Antena 3, ca a finalizat in cea mai mare parte evaluarea procurorului general Augustin Lazar, iar intrebat cand va incheia evaluarea, el e raspuns: Timpul se masoara in zile.

Tariceanu: Potocoalele dintre SRI si Justitie, cea mai mare calamitate din domeniul justitiei, din 1990 incoace

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, luni, ca sustine in continuare desecretizarea protocoalelor incheiate de SRI cu institutii din domeniul Justitiei, el catalogand aceste documente drept cea mai mare calamitate din domeniul justitiei, din 1990 incoace. Proiectul privind desecretizarea acestor protocoale va intra in plen saptamana viitare, a precizat Tariceanu.

Protocoalele dintre SRI si Justitie, cea mai mare calamitate

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, astazi, ca sustine in continuare desecretizarea protocoalelor incheiate de SRI cu institutii din domeniul Justitiei, el catalogand aceste documente drept cea mai mare calamitate din domeniul justitiei, din 1990 incoace, relateaza News. ro.

Ospetele epice ale voievozilor medievali: monarhii care si-au macelarit oaspetii si cea mai mare petrecere data pentru turci

Oaspetii voievodului Vasile Lupu aveau parte de un tratament de lux, la petrecerile date de Matei Basarab nimeni nu avea voie sa refuze bautura, ospetele date de Tepes si Lapusneanu se sfarseau adesea tragic, insa un principe din Ardeal a dat cea mai mare petrecere din istorie.

Tuta absoluta a lovit in cea mai mare zona legumicola din Moldova. Specialist: Este ca o pesta africana a legumelor

Periculoasa ganganie a afectat recolta pe o suprafata de 23 de hectare de legume din comuna Matca, judetul Galati. Exista riscul ca la anul, daca nu se iau iau masuri profilaxice, sa faca necazuri si mai mari.

Cea mai mare tragedie maritima ascunde un secret cosmic. Scufundarea Titanicului, prezisa de un eveniment devastator

Cu patru luni inainte ca istoria sa consemneze una din cele mai mari tragedii maritime, a avut loc un eveniment pe care astronomii l-au considerat ca avand o importanta majora. Luna s-a apropiat cel mai mult de.

Situatia traficului de marfuri pe canalele navigabile. Cea mai buna luna septembrie din ultimii 13 ani

Administratia Canalelor Navigabile a publicat situatia transportului de marfuri pe canale in primele 9 luni si jumatate. Septembrie a fost luna cu cresterea cea mai mare.

Raport: Piata robotilor industriali va creste cu 14%. Top industrii si tari cu cea mai mare cerere

Vanzarile de roboti industriali s-au dublat in ultimii 4 ani. 5 tari cumuleaza aproape 73% din cererea totala de roboti, potrivit Federatiei Internationale pentru Robotica IFR).

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3172 seconds )