Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare retea de trafic de minori din Europa,libera sa actioneze din nou. Milioane de euro, palate si limuzine din cersit

Antena3 Antena3,
Cea mai mare retea de trafic de minori din Europa,libera sa actioneze din nou. Milioane de euro, palate si limuzine din cersit

Cea mai mare retea de trafic de minori din Europa este libera sa actioneze din nou. Se intampla in Romania, unde judecatorii au decis ca cei care au facut din zeci de copii sclavi, nu au facut de fapt nimic. continuă pe Antena3

Cea mai mare actiune de toaletare din istoria Sectorului 5: 8.500 de arbori (FOTO)

In Sectorul 5 a debutat cea mai mare actiune de toaletare a arborilor din istoria acestei zone a Capitalei. 500 de arbori de pe raza Sectorului 5 vor beneficia, in aceasta perioada, de lucrari de reducere de.

Eurostat: Romania a avut cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, in luna ianuarie

Romania a avut, in luna ianuarie, cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, si anume de 3,2%, fiind urmata de Letonia 2,9%), Ungaria si Estonia ambele 2,8%), arata datele publicate vineri de.

Ministerul Sanatatii a lansat licitatia pentru vaccinul anti-HPV. Romnia este tara din UE cu cea mai mare mortalitate cauzata de cancerul de col uterin

Ministerul Sanatatii a lansat licitatia pentru vaccinul anti-HPV, a anuntat, vineri, ministrul Sorina Pintea. Romania este tara din Uniunea Europeana cu cea mai mare mortalitate cauzata de cancerul de col uterin si singura, in afara de Polonia, care nu a alocat, pana in acest an, niciun ban pentru vaccinarea anti-HPV. Ministerul Sanatatii nu a mai cumparat vaccin anti-HPV de 11 ani, din 2008.

VREMEA in weekend. Va fi deosebit de rece in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi deosebit de rece in cea mai mare parte a tarii, geroasa dimineata si noaptea in nord, centru si local in rest. Valorile termice vor avea abateri negative, in general, de 8. 10 grade fata.

Viitorul roboticii din Timisoara. Cea mai mare competitie de robotica pentru liceeni din Romania

Programul este organizat sub licenta First USA For Inspiration and Recognition of Science and Technology), cea mai mare structura ONG din domeniul roboticii si educatiei STEM la nivel international.

Cea mai mare gradinita din tara si-a deschis portile in sectorul 4 al Capitalei - VIDEO

Cea mai mare gradinita din tara si-a deschis portile in sectorul 4 al capitalei. De la 1 martie, 500 de copii vor merge zilnic in noul spatiu, amenajat dupa o investitie de peste doua milioane de.

Cum arata cea mai mare albina din lume, redescoperita dupa 40 de ani FOTO VIDEO

Cea mai mare albina din lume, specie care nu a mai fost vazuta din 1981, a fost redescoperita in Indonezia. Cercetatorii au publicat imagini cu insecta.

O echipa de cercetatori a descoperit cea mai mare albina din lume. Ce dimensiuni are si unde traieste insecta-gigant

A fost redescoperita cea mai mare albina din lume, care face parte dintr-o specie ce nu a mai fost vazuta din anul 1981. O echipa de ecologisti si cercetatori a descoperit aceasta albina din specia Megachile.

Cea mai mare gradinita din tara noastra - inaugurata in Sectorul 4

Cea mai mare gradinita din tara noastra a fost inaugurata, astazi, in Sectorul 4 din Capitala, ea urmand sa functioneze, incepand cu data de 1 martie, in centrul comercial Grand Arena, situat pe Bulevardul Metalurgiei.

Vremea se raceste puternic de vineri: Temperaturile scad si ninsorile revin n cea mai mare parte a tarii

Vremea se va raci accentuat incepand de vineri, urmand sa devina deosebit de rece pentru aceasta perioada, chiar geroasa noaptea si dimineata. De asemenea, vineri si sambata vor fi precipitatii in cea mai mare parte a tarii, mixte in Transilvania si mai ales sub forma de ninsoare in zonele montane. in Moldova, Dobrogea, Muntenia si Oltenia, la inceput vor fi ploi, care se vor transforma treptat in lapovita si ninsoare. Vremea se va mentine rece pana luni, potrivit meteorologilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )