Libnet.ro
UNICEF

14:01

Cea mai neagra zi din Romania. 50 de morti in doar 24 de ore

Playtech Playtech,
Cea mai neagra zi din Romania. 50 de morti in doar 24 de ore

Pandemia face ravagii, cel putin in Romania. Conform ultimelor date venite de la Grupul de Comunicare Strategica, in ultimele 24 de ore, Romania a mai facut un record negativ, cand vine vorba de pacientii decedati, in urma infectarii cu noul coronavirus. Record negativ, zi neagra pentru Romania in ultimele 24 de ore, informatiile oficiale arata . continuă pe Playtech

CFR, superioara: De ce formatia clujeana e cea mai buna din Romania

CFR Cluj a castigat al 3-lea titlu la rand la capatul unui sezon infernal, in care a fost echipa care a jucat cele mai multe meciuri oficiale, in Romania.

ANALIZA PWC: Operatorii aerieni au 6-12 luni sa se recupereze din cea mai mare contractie din istoria acestui sector

Companiile aeriene de transport si productie de aeronave au la dispozitie intre sase si 12 luni sa-si pregateasca recuperarea dupa criza COVID-19 care a dus la cea mai mare contractie din istoria acestui sector, arata raportul global PwC Tendinte in industria aerospatiala 2020: Cum isi poate reveni sectorul comercial dupa criza COVID-19.

7 luni fara Euthyrox, cel mai cautat medicament din Romania. Cosmarul celor 500 de mii de pacienti ignorati de Ministerul Sanatatii

A trecut mai bine de o jumatate de an de cand Euthyrox, un medicament vital pentru 500 de mii de pacienti romani cu afectiuni tiroidiene, care costa doar 10 lei cutia, este greu sau imposibil de gasit in farmacii. in plina pandemie de coronavirus, Euthyrox a reusit performanta sa devina cel mai cautat medicament din Romania. in timp ce pacientii si rudele lor cauta in continuare solutii disperate pe cont propriu, ajungand sa cumpere medicamentul de pe piata neagra chiar si la pret de 10 ori mai mare, potrivit asociatiilor de pacienti, autoritatile par sa nu aiba inca nicio solutie.

O treime dintre angajati, concediati: care este cel mai afectat domeniu din Romania, in pandemie

La cateva zile dupa ce Ludovic Orban a spus ca doar cateva sute de persoane si-au pierdut locul de munca in ultimele sapte luni, aflam realitatea. Orice persoana care are vreo tangenta cu.

Simona Halep, in carantina. Ce se intampla cu cea mai buna sportiva din Romania

Anul acesta marea majoritate a turneelor importante de tenis sunt semnul intrebarii, la fel si participarea celor mai importanti jucatori ai momentului, tinand cont actuala criza epidemiologica la nivel mondial. Simona Halep, 24 de ora de carantina in Cehia Dupa ce a refuzat participarea la turneul italian de la Palermo, tocmai din cauza restrictiilor de .

S-a inchis fabrica de sticla Avrig. Cea mai veche fabrica facea milioane de lei pe vremea lui Ceausescu

Ultima fabrica de sticla din Romania, unde luau nastere adevarate opere de arta in fiecare zi, a inchis cuptorul si a tras obloanele. Fabrica de sticla de la Avrig a fost nevoita sa isi declare falimentul, din cauza pandemiei de coronavirus, dupa ce a vandut pahare de inalta calitate in toata lumea si pentru toate .

Judetele din Romania cu cei mai multi batrani saraci. Aproape un million de varstnici, nevoiti sa se descurce cu cateva sute de lei pe luna

Potrivit datelor Casei Nationale de Pensii Publice CNPP), aproximativ un milion de pensionari sunt nevoiti sa traiasca doar cu cateva sute de lei pe luna. Judetele din Romania cu cei mai multi.

Angajatii din Romania, lovitura uriasa. Ce se intampla cu taxele catre stat

Majoritatea tarilor au o structura progresiva de impozitare pe venit. Aceasta inseamna ca cota de impozit platita de catre persoane fizice creste pe masura ce castiga salarii mai mari. Rata maxima de impozitare pe venit se aplica cotei de venit care se incadreaza in cea mai mare categorie de impozite. Daca o tara are cinci .

Damen disponibilizeaza 870 de angajati ai santierelor navale din Romania

Modificarile organizationale vizeaza, 523;n cea mai mare parte, divizia de Nave Medii. 522;n Romania, se .

Grupul Damen a anuntat disponibilizarea a 870 de angajati din Romania

Grupul Damen a anuntat disponibilizarea a 870 de angajati de la santierele din Romania, cele de la Galati si de la Mangalia, modificarile vizand in cea mai mare parte Divizia de Nave Medii. Din Olanda, Grupul Damen da afara 173 de angajati, conform news. ro.

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )