Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cea mai performanta comuna din Romania se alatura campaniei E.U. YES LA VOT. Ce mesaj a primit primarul din Ciugud de la Rares Bogdan

Adevărul Adevărul,
Cea mai performanta comuna din Romania se alatura campaniei E.U. YES LA VOT. Ce mesaj a primit primarul din Ciugud de la Rares Bogdan

Comuna Ciugud s-a alaturat campaniei E. YES LA VOT, lansata de PRO TV: Printr-o simpla stampila, decideti viitorul dumneavoastra si viitorul Europei. De asemenea, la o zi dupa ce a confirmat ca ramane independent, primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, a anuntat pe reteaua de socializare ca a primit un telefon de la Rares Bogdan, care si-a cerut scuze barbateste si ardeleneste. continuă pe Adevărul

Cea mai mare inmormantare din Romania: 23 de sicrie cu copii. Ceausescu: Le dati popi, zahar si ulei. Si ii filmati!

Pe 21 august 1988, un camion plin cu 63 de persoane, printre care multi copii, pleaca din judetul Bacau spre Harghita, pentru culesul cartofilor. Soferul decide sa mearga pe drumul forestier Darmanesti -.

Pretul petrolului, cea mai mare corectie din 2019, pe fondul tensiunilor comerciale chino-americane

Pretul petrolului suferea joi cea mai puternica corectie din acest an, pe fondul tensiunilor comerciale dintre China si Statele Unite si al majorarii rezervelor Statelor Unite, scrie AFP.

Camelia Voiculescu, cea mai puternica femeie din mass-media la gala premiilor Capital

Camelia Voiculescu a fost declarata cea mai puternica femeie din mass-media la gala premiilor revistei Capital, care a premiat in acest an femeile de succes din tara noastra. Printre romancele premiate pentru.

Cea mai veninoasa pasare! Nici nu te-ai fi gandit ca exista asa ceva

Nu se intampla des sa auzi de pasari veninoase, pentru ca subiectul nu a fost analizat foarte mult. Exista insa cea mai veninoasa pasare din lume si se numeste pitohui. Timp de cateva decenii, o pasare veninoasa a fost ignorata de cercetatori, pana in 1992. La momentul respectiv, un grup de biologi au descoperit ca [] .

Cum voteaza cel mai sarac sat din tara. VIDEOREPORTAJ din inima Teleormanului: De bine, de rau macar astia ne-a mai dat ceva...

Necsesti, comuna din Teleorman la vreo 40 de km de Alexandria, e considerata de statistici drept cea mai saraca din tara, insa nu toti satenii sunt de acord cu datele de pe hartie. Cum sa fie? Daca tinem 30 de insi la ajutor social, jumate din comuna, spune suparat un tanar care recunoaste ca nu va merge la vot. Vor merge ceilalti. Altul spune ca va vota DA la Referendum si o apara pe Kovesi. Daca-i dai Justitiei in cap, ai terminat cu toti de aici. Dar de Dragnea ce parere are? Un baiat de nota zece. A facut ceva. Oameni nu prea mai sunt in sat, populatia e imbatranita, iar copiii au plecat care cum au putut pe afara pentru un trai mai bun. Ei stie ca noi votam cu PSD-ul, spune un barbat cu toti copiii plecati prin Spania si Anglia. Nu le place ce se intampla in tara, ca altfel nu plecau, recunoaste insa barbatul.

WTA Nurnberg: Sorana Cirstea, in semifinale - Cel mai bun rezultat din 2019

Sorana Cirstea, locul 93 WTA, s-a calificat, joi, in semifinalele turneului de categorie WTA International de la Nurnberg, inregistrand cea mai buna performanta a ei in acest sezon.

Caru' cu vedete: Top 40 vedete cu cei mai provocatori sani naturali din Romania; Cine si-l aminteste pe Nea Popa din La bloc? Iata cum arata si ce face in prezent actorul; Numarul personajelor LGBTQ din filmele de la Hollywood creste cu adolescenti si su

Kim Kardashian a publicat noi imagini de la nunta, nevazute pana acum. Kim Kardashian si Kanye West implinesc astazi, 24 mai, 5 ani de casatorie si, pentru a. Anamaria Prodan fara sutien in cea mai transparenta rochie. Anamaria Prodan este una dintre.

Renate Weber, despre participarea lui Verhofstadt la mitingul USR-PLUS: Spera ca Ciolos ii va deschide usa la Macron.E cea mai dispretuita persoana la Bruxelles

La Adevarul Live, Renate Weber, candidat ALDE la europarlamentare, a sustinut ca prezenta liderului ALDE european, Guy Verhofstadt, la Bucuresti, unde participa la mitingul USR-PLUS, ascunde un interes personal. E persoana cea mai dispretuita din Parlamentului European. A reusit sa jigneasca pe toata lumea, spune Renate Weber despre coleg sau de familie politica.

Daruieste-i cea mai tare Zi a Copilului!

Cea mai tare zi a copilului se apropie cu pasi repezi! Porniti intr-o aventura colorata, la finish-ul careia va astepta un premiu de poveste!.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 14 - 21 MAI BET - FI, cea mai buna evolutie dintre indicii analizati

Marcand o crestere de 0,24%, in intervalul 14 - 21 mai, indicele financiar BET-FI, ce include in structura sa cele cinci SIF-uri si Fondul Proprietatea FP), reprezinta cosul de actiuni cu cea mai buna evolutie dintre toti cei trei indici analizati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )