Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cea mai rapida camera foto poate sa inghete lumina

Playtech Playtech,
Cea mai rapida camera foto poate sa inghete lumina

Cea mai rapida camera foto din lume, cunoscuta ca T-CUP, e capabila sa filmeze lumina atat de lent incat aceasta pare inghetata in timp. Cu ajutorul tehnicilor curente de. continuă pe Playtech

Cea mai sexy motociclista din lume, UCISA de viteza: Avea doar 22 de ani (FOTO)

Olga Petrova, considerata cea mai sexy motociclista din Rusia sau chiar din lume, a murit intr-un oribil accident rutier, in timp ce mergea cu motocicleta pe un drum din Moscova. Politisti au dezvaluit.

Tragedie uriasa! Olga Petrova, cea mai sexy motociclista, a murit la 22 de ani

Olga Petrova, considerata cea mai sexy motociclista din Rusia sau chiar din lume, a murit intr-un oribil accident rutier. Tanara de 22 de ani s-a izbit cu motocicleta de o masina si a murit pe loc. Tragedia a.

Branza romaneasca de burduf ajunge la cea mai prestigioasa competitie mondiala dedicata gastronomiei italiene

Chef Adrian Cojocaru va concura, toamna aceasta, alaturi de alti 17 tineri chefi din intreaga lume, pentru titlul de Master of Pasta, 24-25 octombrie, Milano). Este al doilea an consecutiv in care Romania are un reprezentant la cea mai importanta competitie dedicata gastronomiei italiene la nivel mondial, jurizata de Chefi cu stele Michelin.

Cum a ajuns Romania cea mai eurofoba tara din UE

Retorica ROMEXIT a PSD-ALDE functioneaza. Cel mai recent Eurobarometru arata ca procentul romanilor care spun ca apartenenta la UE este un lucru rau a crescut pana la 21% de la 14%, cat era in luna mai. in acest moment, suntem, practic, cea mai eurosceptica tara din Uniunea Europeana exceptand Marea Britanie care, de altfel, va parasi Uniunea peste cinci luni.

Cum a ajuns Romania cea mai eurofoba tara din UE. Mergem catre Europa sau ne indepartam de ea si ne orientam catre Est?

Retorica ROMEXIT a PSD-ALDE functioneaza. Cel mai recent Eurobarometru arata ca procentul romanilor care spun ca apartenenta la UE este un lucru rau a crescut pana la 21% de la 14%, cat era in luna mai. in acest moment, suntem, practic, cea mai eurosceptica tara din Uniunea Europeana exceptand Marea Britanie care, de altfel, va parasi Uniunea peste cinci luni, scrie expertul in afaceri europene Alin Mituta.

Biologul care incearca sa gateasca in Antarctica la -70 de grade Celsius. Cea mai izolata baza de cercetare din lume

Cat de greu e sa gatesti un banal ou in Antarctica? Raspunsul la aceasta intrebare il are Cyprien Verseux, un biolog si glaciolog care lucreaza in cea mai izolata baza de cercetare din lume: Concordia din Antarctica. Acesta a realizat o serie de fotografii care surprind cat de complicat este sa prepari mancarea la -70 de grade.

Ministrul Justitiei spune ca a finalizat in cea mai mare parte evaluarea procurorului general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni seara, la Antena 3, ca a finalizat in cea mai mare parte evaluarea procurorului general Augustin Lazar, iar intrebat cand va incheia evaluarea, el e raspuns: Timpul se masoara in zile.

Yemen, cea mai dura foamete din ultimii 100 de ani

Organizatia Natiunilor Unite atrage atentia ca 13 milioane de oameni risca sa moara de foame in ceea ce e cunoscut drept cea mai dura foamete din ultimii 100 de ani din lume, daca razboiul nu inceteaza, informeaza BBC.

Tariceanu: Potocoalele dintre SRI si Justitie, cea mai mare calamitate din domeniul justitiei, din 1990 incoace

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, luni, ca sustine in continuare desecretizarea protocoalelor incheiate de SRI cu institutii din domeniul Justitiei, el catalogand aceste documente drept cea mai mare calamitate din domeniul justitiei, din 1990 incoace. Proiectul privind desecretizarea acestor protocoale va intra in plen saptamana viitare, a precizat Tariceanu.

Protocoalele dintre SRI si Justitie, cea mai mare calamitate

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, astazi, ca sustine in continuare desecretizarea protocoalelor incheiate de SRI cu institutii din domeniul Justitiei, el catalogand aceste documente drept cea mai mare calamitate din domeniul justitiei, din 1990 incoace, relateaza News. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )