Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cea mai sanatoasa si ieftina mancare. Cum faci ciorba de salata verde, cat se fierbe si de ce se drege cu lapte prins

Adevărul Adevărul,
Cea mai sanatoasa si ieftina mancare. Cum faci ciorba de salata verde, cat se fierbe si de ce se drege cu lapte prins

Preparat desoebit de gustos, vechi de cand lumea, ciorba de salata verde se gateste rapid. Pasii prepararii mancarii delicioase ii regasim la Radu Anton Roman, regretatul gastronom, in lucrarea Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia). continuă pe Adevărul

Cine este cea mai bogata romanca din America

Cea mai bogata romanca din lume este si cea mai discreta. Jenny Paulson, fosta Zaharia, este sotia miliardarului John Paulson. Jenny Zaharia a fost asistenta personala a lui John Paulson. De cand s-au.

Care este cea mai fericita perioada a casniciei: primii 7 ani sunt decisivi

Daca mariajul vostru a trecut de primii 7 ani, cea mai buna perioada abia acum urmeaza, spun cercetatorii americani care au realizat un studiu privind nivelul fericirii pe parcursul anilor de casnicie.

Cea mai calda zi de aprilie din istorie

Romania a inregistrat, pe 22 aprilie, cea mai calda zi de aprilie din istoria masuratorilor meteorologice. Mai exact, au fost masurate 30 de grade Celsius la Calafat, Bucurestiul fiind si el in top dupa ce temperaturile din termometre s-au apropiat de 29 de grade Celsius.

Cum arata cea mai frumoasa insula din Europa

Madeira este un arhipelag portughez situat in Atlanticul de Nord, la mai putin de 400 kilometri nord de Tenerife. Din arhipelag face parte si Insula Madeira, desemnata pentru al doilea an consecutiv cea mai.

Cea mai batrna persoana din lume a murit la vrsta de 117 ani

Japoneza Nabi Tajima, considerata cea mai varstnica persoana din lume, a murit sambata la varsta de 117 ani, a informat duminica un oficial japonez, citat de AFP si DPA, preluate de Agerpres.

A murit cea mai batrana persoana din lume

Japoneza Nabi Tajima, considerata cea mai varstnica persoana din lume, a murit sambata la varsta de 117 ani, din cauze naturale, pe insula sa natala Kikai, din regiunea Kagoshima, potrivit unui oficial japonez.

A murit cea mai batranapersoanadin lume. Eranascutain secolul 19

Nabi Tajima, cea mai batrana persoana din lume, o japoneza de 117 ani si opt luni, a murit, sambata, in orasul Kikai, din sudul tarii. Nabi Tajima a murit din cauze naturale, in spitalul in care era.

Japonia: Cea mai varstnica persoana din lume, a murit la 117 ani

Nabi Tajima din Japonia, considerata cea mai varstnica persoana din lume, a murit la varsta de 117 ani. Yoshiyuki Susumu, un responsabil din cadrul Ministerului Sanatatii din Japonia a precizat ca femeia a.

Japonia: Cea mai varstnica persoana din lume a murit la 117 ani

Nabi Tajima din Japonia, considerata cea mai varstnica persoana din lume, a murit la varsta de 117 ani. Yoshiyuki Susumu, un responsabil din cadrul Ministerului Sanatatii din Japonia a precizat ca femeia a.

Ferma de pui din cea mai mare comuna a tarii se poate redeschide dupa o sentinta a instantei. Ce declaratii face primarul Florestiului pe Facebook

Curtea de Apel Cluj a decis, printr-o sentinta definitiva, joi, 19 aprilie, ca ferma de pui din Floresti, cea mai mare comuna din tara, poate fi redeschisa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )