Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cea mai scumpa cursa de Uber e justificata drept un accident

Playtech Playtech,
Cea mai scumpa cursa de Uber e justificata drept un accident

Cand te gandesti la o cursa de Uber, asociezi respectivei activitati o cursa de cateva zeci de lei. Nu te-ai astepta insa la 18. 000 de dolari pentru o deplasare. Nu mai putin de 18. 518 dolari a fost taxat un canadian in urma cu cateva zile pentru o cursa deUber. La prima vedere, ai fi tentat []. continuă pe Playtech

Cea mai scumpa cursa de Uber a fost un accident costisitor

Cand te gandesti la o cursa de Uber, asociezi respectivei activitati o cursa de cateva zeci de lei. Nu te-ai astepta insa la 18. 000 de dolari pentru o deplasare. Nu mai putin de 18. 518 dolari a fost taxat un canadian in urma cu cateva zile pentru o cursa deUber. La prima vedere, ai fi tentat [].

NASA: Geminidele, cea mai frumoasa ploaie de stele a anului, pe cer in noaptea de miercuri spre joi

O ploaie de meteori cunoscuta sub numele de Geminide va atinge varful intensitatii in noaptea de miercuri spre joi, potrivit NASA, citata de Agerpres. Acest curent de meteori din noaptea de 13 spre 14 decembrie 'poate fi observat cu ochiul liber, in conditii de cer senin si intunecat, din cea mai mare parte a lumii, insa spectacolul va fi cel mai frumos in emisfera nordica, a explicat Bill Cooke, directorul biroului responsabil de studierea meteorilor din cadrul NASA, citat de AFP.

Wizz Air a fost votata cea mai buna companie aeriana din Europa

Wizz Air, cea mai mare companie low cost din Europa Centrala si de Est si liderul pietei din Romania, a castigat distinctia European Airline of the Year, acordata de Aviation 100.

PepsiCo a facut cea mai mare precomanda pentru Tesla Semi

PepsiCo a facut cea mai mare precomanda pentru noile camioane electrice fabricate de Tesla, 100 de astfel de vehicule, producatorul Mountain Dew si al cipsurilor Doritos intentionand sa reduca cheltuielile pentru carburanti si emisiile flotei sale de vehicule, a declarat ieri un director al producatorului de bauturi racoritoare, potrivit Reuters.

Kim Jong-un vrea sa transforme Coreea de Nord in cea mai mare putere nucleara

Liderul nord-coreean Kim Jong-Un este hotarat sa faca din tara sa puterea nucleara cea mai tare din lume, a anuntat miercuri agentia de presa a Coreei de Nord, KCNA, preluata de.

Cristina Neagu si restul lumii! Cea mai buna jucatoare a lumii si-a respectat blazonul de marcatoare, dar restul fetelor au dezamagit la numarul reusitelor

Cristina Neagu a fost din nou cea mai buna jucatoare a echipei noastre, marcand 13 goluri in disputa cu Cehia, care nu au fost insa de ajuns pentru a castiga meciul.

Chef Sorin Bontea, cea mai buna reteta de sarmale pentru Craciun

Chef Sorin Bontea a dezvaluit cea mai buna reteta de sarmale pentru masa de Sarbatori. Ingrediente: 2-3 kg varza acra in functie de cata varza preferati printre sarmalute), 600 g carne.

Unde s-a aprins cea mai mare lumanare de Craciun din lume (FOTO)

Localitatea Schiltz din landul german Hessa se poate lauda cu cea mai mare lumanare din lume, reaprinsa odata cu deschiderea targului de Craciun. Conform traditiei, in.

Luni, cea mai dificila zi a saptamanii viitoare. Ce trebuie sa faci, ca sa iti mearga bine. Sfaturi de la astrologul Camelia Patrascanu

Saptamana viitoare va fi una a debarasarii, inclusiv a prejudecatilor, iar luni va fi cea mai dificila zi din urmatoarele sapte. Mercur este retrograd in continuare, astfel ca trebuie sa.

Celia, in cea mai hot ipostaza! Cantareata a renuntat total la hainute in ultimul sau videoclip (FOTO)

Este una dintre cele mai hot vedete de la noi, iar Celia si-a luat prin surprindere fanii. Cantareata a renuntat total la hainute in ultimul sau clip, Apus amar. Interpreta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )