Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai sexy motociclista din lume, UCISA de viteza: Avea doar 22 de ani (FOTO)

B1 B1,
Cea mai sexy motociclista din lume, UCISA de viteza: Avea doar 22 de ani (FOTO)

Olga Petrova, considerata cea mai sexy motociclista din Rusia sau chiar din lume, a murit intr-un oribil accident rutier, in timp ce mergea cu motocicleta pe un drum din Moscova. Politisti au dezvaluit. continuă pe B1

Tragedie uriasa! Olga Petrova, cea mai sexy motociclista, a murit la 22 de ani

Olga Petrova, considerata cea mai sexy motociclista din Rusia sau chiar din lume, a murit intr-un oribil accident rutier. Tanara de 22 de ani s-a izbit cu motocicleta de o masina si a murit pe loc. Tragedia a.

Cea mai batrana femeie din lume face marturisiri socante!in 129 de ani a fost fericita o singura zi

Koku Istambulova are 129 de ani, fiind nascuta pe 1 iunie 1889, potrivit pasaportului ei. Ea a vorbit despre ziua in care poporul ei cecen a fost deportat in masa de catre Stalin in stepele din Kazakhstan in.

Yemen, cea mai dura foamete din ultimii 100 de ani

Organizatia Natiunilor Unite atrage atentia ca 13 milioane de oameni risca sa moara de foame in ceea ce e cunoscut drept cea mai dura foamete din ultimii 100 de ani din lume, daca razboiul nu inceteaza, informeaza BBC.

Organizatia Natiunilor Unite avertizeaza ca peste 13 milioane de persoane din Yemen se confrunta cu cea mai grava foamete din ultimii 100 de ani

Organizatia Natiunilor Unite avertizeaza ca 13 milioane de persoane din Yemen se confrunta cu foametea. ONU face apel la coalitia militara condusa de Arabia Saudita sa opreasca atacurile aeriene care fac victime in randurile civililor si contribuie la ceea ce acestia numesc ,,cea mai grava foamete din lume din ultimii 100 de ani, relateaza BBC.

24 IT. Cum arata cel mai usor laptop din lume

Iulia Nagy si Laurentiu Matache au prezentat in premiera, cum arata cel mai usor laptop din lume. Este vorba despre modelul Swift 5 de la Acer, prezentat de curand la Berlin. Este recunoscut ca cel mai usor.

Care este povestea uneia dintre cele mai mici republici din lume

Ce a inceput ca o gluma de intai aprilie s-a transformat in una dintre cele mai mici republici din lume Rezidentii republicii Uzupis, situata in interiorul capitalei Lituaniei Vilnius, spun ca daca te uiti in ochii Sirenei Uzupis atunci cand treci podul si intri in republica nu vei mai vrea sa pleci niciodata, scrieBBC.

Tariceanu, despre protocoale: Cea mai mare calamitate din 1990 incoace, o problema unica in Europa

Calin Popescu Tariceanu sustine ca protocoalele secrete sunt cea mai mare calamitate din 1990 incoace si problema foarte grava, unica in Europa. Nu cred ca putem discuta de un stat de drept cata vreme.

O romanca, inclusa in top 50 cei mai buni profesori din lume, si-a dat demisia si a plecat din Romania. Ce a convins-o sa ia aceasta decizie

Romanca Manuela Prajea, profesoara de matematica, inclusa in topul celor mai buni din lume, a luat decizia de a pleca din Romania si a se muta in America. Profesoara preda pana acum doua luni la.

Cum a ajuns Romania cea mai eurofoba tara din UE

Retorica ROMEXIT a PSD-ALDE functioneaza. Cel mai recent Eurobarometru arata ca procentul romanilor care spun ca apartenenta la UE este un lucru rau a crescut pana la 21% de la 14%, cat era in luna mai. in acest moment, suntem, practic, cea mai eurosceptica tara din Uniunea Europeana exceptand Marea Britanie care, de altfel, va parasi Uniunea peste cinci luni.

Cum a ajuns Romania cea mai eurofoba tara din UE. Mergem catre Europa sau ne indepartam de ea si ne orientam catre Est?

Retorica ROMEXIT a PSD-ALDE functioneaza. Cel mai recent Eurobarometru arata ca procentul romanilor care spun ca apartenenta la UE este un lucru rau a crescut pana la 21% de la 14%, cat era in luna mai. in acest moment, suntem, practic, cea mai eurosceptica tara din Uniunea Europeana exceptand Marea Britanie care, de altfel, va parasi Uniunea peste cinci luni, scrie expertul in afaceri europene Alin Mituta.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )