Libnet.ro
UNICEF

11:01

Cea mai spectaculoasa aparitie a Letiziei din ultima vreme! Regina Spaniei a stralucit intr-o rochie de seara

Adevărul Adevărul,
Cea mai spectaculoasa aparitie a Letiziei din ultima vreme! Regina Spaniei a stralucit intr-o rochie de seara

Toate privirile au fost atintite asupra ei, aseara, pe cand cuplul regal si-a facut aparitia la Teatrul Real din Madrid, pentru a urmari piesa de teatru Fausto. Regina Letizia a avut, cu aceasta ocazie, una dintre cele mai spectaculoase aparitii de pana acum!. continuă pe Adevărul

Romania, din nou tara cu cea mai mare inflatie anuala din UE, pentru a saptea luna consecutiv

Romania a avut in august, pentru a saptea luna consecutiv, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 4,7%, dupa o rata anuala a inflatiei de 4,3% inregistrata in iulie, arata.

Brigitte Macron, fara cusur la cea mai recenta aparitie. Are 65 de ani si pare mai slaba ca niciodata

Ajunsa la 65 de ani, varsta pe care a implinit-o in aceasta primavara, Brigitte Macron reuseste in continuare sa atraga toate privirile atunci cand apare in public.

Cea mai mare greseala din istoria SUA, in viziunea lui Donald Trump

Presedintele american Donald Trump considera ca interventiile fostului lider George Bush in Orientul Mijlociu reprezinta cea mai mare greseala din istoria Statelor Unite. Cea mai mare greseala facuta.

O zi pana la cea mai importanta sedinta a liderilor PSD convocata de Liviu Dragnea

O zi pana la cea mai importanta sedinta a liderilor PSD convocata de Liviu Dragnea. Acolo se va discuta despre scrisoarea prin care i se cere demisia din functia de presedinte al PSD si de la sefia Camerei.

HALUCINANT! Cea mai cunoscuta CLARVAZATOARE anunta ziua MARELUI CUTREMUR! E mai aproape decat s-a crezut! Va fi MACEL...

Cea mai cunoscuta clarvazatoare din Romania, Maria Ghiorghiu, lanseaza o previziune apocaliptica despre Marele Cutremur care va lovi Romania. Am inchis calculatorul cu dorinta de a ma culca, dar a trebuit.

Microsoft renunta la cea mai agresiva reclama pentru Edge

In urma cu aproximativ o saptamana, detaliam o functie noua introdusa de Microsoft in cea mai recenta versiune de Windows 10 Insider Preview. Se pare ca experimentul cu pricina a.

Record negativ pentru Romania!Tara noastra are cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana

Record negativ pentru Romania!Tara noastra are cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana, pentru a saptea luna consecutiv. Potrivit Eurostat, in august inflatia a ajuns la 4,7%, in timp ce.

Am avut din nou cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele UE

Pentru a saptea luna consecutiv, tara noastra a avut, in luna august, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 4,7%, dupa o rata anuala a inflatiei de 4,3% inregistrata in iulie, arata datele publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat) si preluate de Agerpres.

Eurostat: Romania a avut si in luna august cea mai mare inflatie din UE

Romania a inregistrat in iulie, pentru a saptea luna la rand, cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, de 4,7%, in timp ce media europeana s-a situat la 2,1%, arata datele publicate de institutul european de statistica Eurostat.

Sorina Pintea despre asigurarile de sanatate: Romnii au dreptul la aceleasi servicii de calitate ca si n tarile vest europene. Din pacate, avem cea mai mica contributie din Europa

Pacientii din Romania au dreptul la aceleasi servicii de calitate ca si in tarile vest europene, cu care intotdeauna ne comparam, dar din pacate avem cea mai mica contributie din Europa si contribuim 5 milioane pentru 17 milioane, a afirmat luni ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a adaugat ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, nu s-a referit, in declaratiile sale recente privind posibile pachete de servicii medicale diferentiate in functie de contributia la asigurarile de sanatate, la faptul ca cetatenii din Romania nu vor beneficia de servicii egale in ce priveste programele de sanatate.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )