Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai timpurie ortografie ebraica a cuvntului ,,Ierusalim a fost descoperita de arheologi

Hotnews Hotnews,
 Cea mai timpurie ortografie ebraica a cuvntului ,,Ierusalim a fost descoperita de arheologi

O inscriptie unica in piatra, datand din secolul I d. Hr, cu cea mai timpurie ortografie complet ebraica a cuvantului Ierusalim, a fost prezentata marti la o conferinta de presa de catre Autoritatea Israeliana pentru Antichitati AIA) si Muzeul Israelului, informeaza Xinhua, citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Dacia Duster, desemnata cea mai buna masina, dar nu in Romania

Dacia Duster a reusit sa se afirme drept cea mai buna masina, doar ca titlul nu a fost obtinut in Romania, asa cum ai fi sperat. Noul model de Dacia Duster a fost preferatul jurnalistilor,.

Ponta, despre cresterea pensiilor:E cea mai ticaloasa minciuna.Daca sunt bani, sa-i dea acum, nu in 2021 dupa ce obliga oamenii sa ii mai voteze o data

Fostul premier Victor Ponta a vorbit joi, intr-o conferinta de presa, despre proiectul de crestere a pensiilor propus de ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, spunand ca este cea mai ticaloasa minciuna si un gest foarte cinic. Acesta a explicat ca daca nu exista bani pentru maririle pensiilor acum, nu vor exista nici in 2021 si a declarat ca PSD promite o crestere numai cu conditia unui vot viitor.

Victor Ponta, reactie dura la legea pensiilor: Cea mai ticaloasa minciuna

Proiectul de lege privind cresterea pensiilor este cea mai ticaloasa minciuna, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, la Tulcea, presedintele Pro Romania, deputatul Victor Ponta. Proiectul propus de.

Pretul laptelui din Romania, cea mai mare crestere din Uniunea Europeana

Pretul laptelui crud de la fabricile din Romania a crescut cu 8%, in august, fata de aceeasi perioada din 2017. Aceasta este cea mai mare majorare din Uniunea Europeana, potrivit datelor Comisiei.

Teodorovici: Legea pensiilor intra in sedinta de miercuri a Guvernului. Este cea mai mare provocare a Executivului

Proiectul legii pensiilor, care va fi pe ordinea de zi a sedintei de miercuri a Guvernului, va fi cea mai mare provocare a Executivului, avand in vedere impactul financiar foarte mare, peste limita impusa pentru anul 2019, a declarat, marti seara, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Cea mai mare greseala pe care o fac toate gospodinele cand pun varza la murat!

Cea mai mare greseala pe care o fac toate gospodinele cand pun varza la murat! Iata reteta corecta! Ce trebuie sa stim cand alegem varza? Sa fie bine coapta, indesata, alba si cu foi subtirele.

Jurgen Klopp, extrem de suparat de existenta Ligii Natiunii: E cea mai inutila competitie din lume, un nonsens. Nimeni nu se gandeste la fotbalisti

Intreruperea competitiilor interne pentru meciurile echipelor nationale din Liga Natiunilor, cea mai noua competitie infiintata de UEFA, Liga Natiunilor, provoaca mare suparare in randul antrenorilor.

Cristina Pruna, deputat USR: Stocurile de gaze naturale obligatorii stabilite de ANRE pentru acesta iarna au ajuns la cea mai mica valoare din ultimii ani

Stocurile de gaze naturale obligatorii stabilite de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE), pentru sezonul de iarna 2018-2019, au ajuns la cea mai mica valoare din ultimii ani, afirma Cristina Pruna, deputat USR, care pune problema daca acestea sunt indeajuns pentru a face fata unei ierni cu temperaturi geroase. Reprezentanti ai ANRE si ai Ministerului Energiei sunt invitati saptamana viitoare, in plenul Camerei Deputatilor, sa ofere explicatii pe aceasta tema.

E fara precedent! Adevarul despre cea mai recenta eliminare de la Exatlon: Ce au decis organizatorii...

Catalin Dumitrescu si-a incheiat parcursul din cadrul emisiunii Exatlon, dupa o confruntare cu colegul sau Doru Mesesan. Desi este a doua oara cand Doru este propus spre eliminare, Catalin a fost.

FOTO Din capatul Romaniei pe cea mai inalta culme a Europei. Peripetiile a trei prieteni

Marius Pancu, Cristian Bunda si Andrei Panaiotu au urcat cel mai inalt pisc al Europei: Mont Blanc, 4. 808 de metri. A fost o aventura pe cinste, spun cei trei prieteni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )