Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cea mai veche masina inmatriculata in Romania are mai mult de un secol

Playtech Playtech,
Cea mai veche masina inmatriculata in Romania are mai mult de un secol

Intr-o lume in care masinile deja se conduc singure, sunt putin cei care se mai gandesc la istorie. Care este insa cel mai vechi automobil care circula pe strazile de la noi inmatriculat cu numere romanesti? Este vorba despre un model Ford T Speedster fabricat in anul 1912. Acesta e in proprietatea lui Axel Kohnen, []. continuă pe Playtech

Cum arata cea mai frumoasa primarita din Romania. Toata lumea o admira - FOTO

Irina Onescu, primarita din Petris, care a fost producatoare la postul muzical MTV Music Television) si organizatoare de festivaluri de muzica in tara, a parasit Bucurestiul in urma cu.

Uuuu, politist adjectiv, aresteaza-ne pe toti FARA NICIUN MOTIV! Cea mai frumoasa femeie din Politie face ravagii printre barbati (FOTO)

Politist-adjectiv, aresteaza-ne pe toti fara niciun motiv! Cea mai frumoasa politista din Romania le pica deseori cu tronc infractorilor. Luiza Ciuclea are 26 de ani si este cea mai frumoasa politist.

Erste va aduce in Romania platforma digitala George in acest an. Aliniata la noile reglementari PSD2, platforma a fost lansata luni in Slovacia si este cea mai populara in Austria

George, platforma digitala a Erste Group aliniata la noile reglementari PSD2,a fost lansata luni in Slovacia, urmeaza Cehia si Romania. Surse din interiorul Grupului bancar care opereaza cea mai mare banca locala au precizat pentru HotNews. ro ca intrarea lui George in Romania este preconizata pentru a doua jumatate a acestui an. Pana in prezent, platforma ajunge la aproape 2 milioane de utilizatori.

Banca Transilvania intra in actionariatul Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova

Banca Transilvania a devenit actionar al Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, avand o participatie de peste 66% impreuna cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare.

Catalina Ponor, cea mai buna gimnasta a Europei in 2017, dupa un sondaj destinat fanilor

Catalina Ponor a fost desemnata, luni, de catre forul european de profil UEG), cea mai buna gimnasta a anului 2017, in urma unui sondaj destinat fanilor care si-au exprimat voturile timp de zece zile.

Marius Pieleanu: Cea mai rezonabila varianta ar fi aceea a unei demisii din partea lui Mihai Tudose

Sociologul Marius Pieleanu, cel care conduce institutulAvangarde, e de parere caMihai Tudose este cel care ar trebui sa-si dea demisia din functia de prim-ministru. Cea mai rezonabila.

Luni, 15 ianuarie, cea mai DEPRESIVA zi din an. Ce RISCURI presupune

A treia zi de luni a fiecarui inceput de an este considerata a fi cea mai depresiva. Luni, 15 ianuarie, este Lunea albastra, cea mai trista zi a anului 2018, scrie Adevarul. in.

Aveti grija! Luni, 15 ianuarie, este cea mai depresiva zi din an. Ce inseamna

A treia zi de luni a fiecarui an este considerata a fi cea mai depresiva zi. Drept urmare, lunii, 15 ianuarie, este Blue Monday, cea mai depresiva zi a anului 2018. Luni, 15 ianuarie, in.

Astazi este Blue Monday, cea mai deprimanta zi a anului: care sunt motivele si cum o putem combate

Cunoscuta in toata lumea ca Blue Monday/ Lunea albastra, trista, ziua de astazi este desemnata drept cea mai deprimanta zi din anul 2018, din cauza unui cumul de factori, printre care finalul vacantei, datoriile acumulate si conditiile meteorologice.

Clasamentul WTA: Simona Halep, lider inca doua saptamani; Mihaela Buzarnescu, cea mai buna clasare din cariera (locul 44)

WTA a dat publicitatii, duminica, ierarhia care va fi valabila timp de doua saptamani, pana la sfarsitul turneului de la Australian Open 15-28 ianuarie). Simona Halep va ajunge astfel la 16 saptamani consecutive in pozitia de lider mondial. Finalista la Hobart, Mihaela Buzarnescu a facut un salt de 13 pozitii, pana pe locul 44, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )