Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce-au invatat elevii din Elvetia despre Regele Mihai: in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial a facut multe. Chiar a arestat un om rau in biroul sau

Adevărul Adevărul,
Ce-au invatat elevii din Elvetia despre Regele Mihai: in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial a facut multe. Chiar a arestat un om rau in biroul sau

Cativa dintre copiii care invata la o scoala din Aubonne Elvetia), la doar cateva sute de metri de resedinta Regelui, au fost intrebati de un reporter ce stiu despre Majestatea Sa Regele Mihai I. Copiii au raspuns ca era cineva important si ca in Al Doilea Razboi Mondial a facut multe, ba chiar a arestat un om rau in biroul sau, facand referire la Maresalul Ion Antonescu. continuă pe Adevărul

Ultima slujba in Elvetia, pentru Regele Mihai

Ultima slujba la Aubonne pentru Regele Mihai se va face duminica seara. Sicriul cu trupul neinsufletit al Majestatii Sale va fi scos de la resedinta din Aubonne si dus la Lausanne, potrivit.

Profesor de istorie: imi cer iertare ca am predat lectii mincinoase despre Regele Mihai

Sute de oameni ii aduc zilele acestea un ultim omagiu Majestatii Sale Regele Mihai. Adanc impresionati, romanii au adus flori si au aprins lumanari in locul unde, in urma cu 77.

Paraschivescu: Parerea lui Ion Iliescu despre Regele Mihai valoreaza exact cat un bocanc gaurit. Televiziunile care au difuzat-o au ajutat sa se imprastie otrava

Scriitorul Radu Paraschivescu a criticat televiziunile care, in ziua trecerii in nefiinta a Regelui Mihai, au difuzat parerea lui Ion Iliescu despre fostul suveran. A-l cita pe Ion Iliescu.

FOTO Omagiul dubasilor din Savarsin pentru Regele Mihai. Cu capetele plecate, au venit din nou la poarta castelului regal

Cu capetele plecate si cu ochi in lacrimi, dubasii care altadata il colindau pe Regele Mihai I au poposit la Castelul de la Savarsin pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Aceste fotografii colorizate ti-l arata pe regele Mihai in copilarie si tinerete

Regele Mihai a murit pe 5 decembrie, ora 13, la resedinta sa din Elvetia. Avea 96 de ani si a condus Romania in perioada celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Acum ai ocazia sa vezi cum era in copilarie si tinerete in cateva fotografii vechi colorizate. Regele Mihai este ultima mare personalitate a istoriei Romaniei din [].

Prietenia dintre Regele Mihai si Frank Wisner, seful spionajului american in Romania, una dintre marile legende CIA

Frank Wisner, sef intre 1944 si 1945 al statiei Oficiului Serviciilor Strategice - serviciul de spionaj al SUA - in Romania, a fost bun prieten cu Regele Mihai. Fiul sau, Frank G. Wisner, care a avut o cariera prodigioasa la varful administratiei SUA, l-a intalnit, de asemenea, pe Regele Mihai si a vorbit in exclusivitate pentru Adevarul despre relatia tatalui sau cu Regele Mihai.

Toata Romania s-a intrebat DE CE Regele Mihai va fi inmormantat PE iNTUNERIC. Acum avem RASPUNSUL! Nimeni nu se gandea la asta

Conform programului oficial, Regele Mihai va fi inmormantat pe intuneric. Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a vorbit despre faptul ca Regele Mihai va fi.

Biserica Ortodoxa, explicatia pentru care Regele Mihai va fi inmormantat pe intuneric

Regele Mihai va fi inmormantat pe intuneric. Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a vorbit la un post de televiziune despre faptul ca Regele Mihai va fi.

Cine ar fi crezut: Legatura nespusa dintre Regele Mihai si Gigi Becali!

O tara intreaga il plange pe Regele Mihai I, decedat saptamana trecuta, la varsta de 96 de ani, iar lumea e avida sa afle orice despre viata suveranului ce va fi.

De ce nu a trimis Regina Elisabeta mesaj de condoleante pentru Regele Mihai?

Desi sunt veri indepartati, Regina Elisabeta nu a transmis pana acum niciun mesaj oficial de condoleante pentru Regele Mihai, odata ce acesta a trecut in nefiinta saptamana trecuta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )