Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ceferistii au protestat din nou la Ministerul Transporturilor si la Guvern. Sindicalistii spun ca ar putea urma greva generala, daca cererile nu vor fi solutionate

Hotnews Hotnews,
 Ceferistii au protestat din nou la Ministerul Transporturilor si la Guvern. Sindicalistii spun ca ar putea urma greva generala, daca cererile nu vor fi solutionate

Peste 2. 000 de sindicalisti din sectorul feroviar au protestat luni in fata Ministerului Transporturilor si au mers apoi la Guvern, principalele solicitari fiind adoptarea statutului personalului feroviar, salarii decente si investitii in infrastructura si material rulant. Liderii sindicali au precizat ca, in cazul in care nu le sunt solutionate cererile, in principal cea privind statutul personalului feroviar, vor declansa o greva de avertisment, iar apoi greva generala. Ei spun ca acest lucru s-ar putea intampla in cel mult doua luni, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Sindicalistii CFR au protestat la Ministerul Transporturilor si la Guvern

Sute de angajati de la CFR Marfa au protestat vineri la Ministerul Transportului si apoi la Guvern. cerand salarii mai mari, aprobarea statutului personalului feroviar, investitii in infrastructura feroviara si cumpararea de locomotive si vagoane noi. Sindicalistii cer si gasirea unor solutii pentru evitarea falimentului CFR Marfa, companie cu datorii de sute de milioane de lei.

Sindicatele din sectorul feroviar protesteaza luni la Ministerul Transporturilor si la Guvern

Sindicatele din sectorul feroviar organizeaza luni un miting de protest la Ministerul Transporturilor, urmat de un mars pana la Guvern, unde va continua manifestatia, noteazaAgerpres.

Sindicalistii CFR Marfa anunta ca picheteaza astazi Ministerul Transporturilor si sediul Guvernului

Sindicalistii din cadrul Federatiei Nationale Feroviare Miscare Comercial Vagoane si cei din Federatia Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din Romania anunta ca picheteaza, vineri, de la ora 10. 00, Ministerul Transporturilor de unde vor pleca in mars catre sediul Guvernului. Sindicalistii cer aprobarea Statutului personalului feroviar, investitii pentru reabilitarea infrastructuri feroviare si achizitia de material rulant nou, dar si adoptarea unor solutii pentru evitarea falimentului CFR Marfa, conform news. ro.

Sindicalistii CFR Marfa anunta ca picheteaza astazi Ministerul Transporturilor si sediul Guvernului

Sindicalistii din cadrul Federatiei Nationale Feroviare Miscare Comercial Vagoane si cei din Federatia Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din Romania anunta ca picheteaza, vineri, de la ora 10. 00, Ministerul Transporturilor de unde vor pleca in mars catre sediul Guvernului.

Protest de amploare la Ministerul Transporturilor: Nu distrugeti calea ferata! (VIDEO)

Protest de amploare la vineri dimineata la Ministerul Transporturilor. Aproximativ 2. 000 de sindicalisti din cadrul Federatiei Nationale Feroviare Miscare Comercial Vagoane si cei din Federatia Sindicatelor.

Nou scandal intre Guvern si Presedintie. Prima reactie a lui Iohannis dupa anuntul lui Dragnea privind mutarea Ambasadei Romaniei in Israel la Ierusalim

Mutarea Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim naste un nou scandal intre Guvern si Presedintie. Liviu Dragnea a anuntat, in exclusivitate la Antena 3, ca Guvernul a adoptat un memorandum prin care.

Kovesi, verificata din nou de Inspectia Juridica: Nou control la DNA

Inspectia Judiciara a descins din nou la sediul DNA unde demareaza un nou control. Acesta vine la doar o saptamana de la ultima verificare si va viza achitarile din ultimii doi ani. Controlul de saptamana.

Carmen Bruma, din nou campioana la maraton. Iata cum a primit-o fiul ei!

Carmen Bruma a castigat din nou locul 1 la o competitie de tip maraton. Vedeta a participat la echipe mixt in cadrul Bucharest International 10k. Iata cum a fost primita de fiul ei, Vlad, dupa incheierea competitiei.

Despartire-soc in showbizul autohton! Trebuia sa se marite, dar este din nou singura

Desi se anunta ca este la un pas de casatorie, Anamaria Ferentz a anuntat in direct ca este din nou singurpa. Nu bat clopote de nunta. Omul este fericit si indragostit, fericit si.

Viorica Vasilica Dancila o comite din nou! Cum a pronuntat premierul cuvantul privilegiati la intalnirea cu omologul sau italian (VIDEO)

Viorica Vasilica Dancila loveste din nou. Prim-ministrul a reusit iarasi sa comita greseli de exprimare, de data aceasta in cadrul intalnirii oficiale pe care a avut-o joi la Palatul Victoria cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )