Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cehia are nevoie de centrale nucleare noi pentru a sustine productia energetica nationala

Hotnews Hotnews,
 Cehia are nevoie de centrale nucleare noi pentru a sustine productia energetica nationala

Premierul ceh Andrej Babis a anuntat necesitatea Republicii Cehe de a-si imbunatati capacitatea energetica interna, prin constructia unor centrale nucleare noi, in pofida unor posibile incalcari ale prevederilor legislative ale Uniunii Europene scrie Mediafax, citand Reuters. continuă pe Hotnews

Trudeau le transmite alegatorilor ca are nevoie de sustinerea lor pentru a-l infrunta pe Trump

Prim ministrul canadian Justin Trudeau, care pare sa fie pe cale sa piarda majoritatea parlamentara dupa alegerile din 21 octombrie, a spus luni ca are nevoie de un guvern puternic pentru a-l infrunta pe presedintele Donald Trump, scrie Reuters.

Povestea lui Denis. Un copil care pana mai ieri era perfect sanatos, azi are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor

Un copil care pana mai ieri era perfect sanatos, astazi chiar are nevoie de ajutorul fiecaruia dintre noi pentru a reveni la scoala si a zambi din nou alaturi de colegii lui! Un caz care infioara fiecare parinte, mai ales ca niciun semn nu a prevestit ceea ce avea sa se intample El este Denis, .

LUDOVIC ORBAN: Romania are nevoie de un guvern care sa asigure stabilitate

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca Romania are nevoie de un guvern care sa asigure stabilitate si sa elaboreze bugetul pentru 2020. Orban a afirmat ca este deschis ideii de a se organiza alegeri anticipate, dar trebuie acord politic in acest sens, astfel incat sa existe garantia ca tara nu va fi aruncata in criza.

Tarife noi pentru asigurarea RCA. Cat vor plati de acum romanii?

Se scumpeste asigurarea RCA pentru mai multe categorii de varsta si de motoare. Autoritatea pentru Supravegherea Financiara a publicat noile tarife de referinta pentru asigurarile RCA pentru persoane.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3224 seconds )