Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cei mai buni elevi de liceu la matematica din 24 de tari concureaza, la Bucuresti, la Romanian Masters of Mathematics

Hotnews Hotnews,
 Cei mai buni elevi de liceu la matematica din 24 de tari concureaza, la Bucuresti, la Romanian Masters of Mathematics

Romanian Masters of Mathematics 2019. Peste 124 de elevi din 24 tari vor participa la Romanian Masters of Mathematics, un concurs international de matematica mai greu decat Olimpiada Internationala de Matematica. Concursul va avea loc intre 20 si 25 februarie la Bucuresti. Concursul le da posibilitatea participantilor sa-si demonstreze abilitatile in matematica, sa faca schimb de cunostinte si sa-si sporeasca contactele interculturale in invatamantul liceal. continuă pe Hotnews

HOROSCOP. Cei mai buni 5 tati din zodiac

Toti barbatii pot deveni tati, insa unele zodii au darul de a fi tati cu adevarat grozavi!Daca esti o femeie care isi doreste sa aiba un copil in curand, desigur ca te vei preocupa ca alesul sa fie.

Care este orasul din Romania care in perioada interbelica avea cei mai multi intelectuali si carciumi la mia de locuitori

Nu Bucurestiul, nu Cluj Napoca, nu Iasul si nici un alt centru universitar din Romania au fost declarate orasele cu cei mai multi intelectuali la suta de locuitori din Romania. Acest onorabil titlu a apartinut unui mic orasel de provincie din judetul Prahova.

RAPORT Ultimii patru ani, 2015-2018, cei mai calzi ani inregistrati vreodata

Ultimii patru ani au fost cei mai calzi inregistrati vreodata, a anuntat ONU, care vede in acest lucru confirmarea incalzirii globale cauzata niveluri de concentratie-record a gazelor cu efect de sera in atmosfera.

Eroul Zilei. Mihnea Ignat, unul dintre cei mai tineri dirijori din Romania

Mihnea Ignat este unul dintre cei mai tineri dirijori din Romania. inca din 2004, cand a absolvit Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, Mihnea a castigat numeroase premii in Italia, Londra si.

DOLIU in mediul academic! Unul dintre cei mai mari scriitori contemporani ai Romaniei a murit (FOTO)

E doliu in mediul academic. Unul dintre cei mai mari scriitori contemporani ai Romaniei a incetat din viata. Scriitorul Ion Brad a murit miercuri, 6 februarie, in jurul orei 12:00, la Bucuresti la varsta de.

Eurostat: Copiii din Romnia sunt cei mai sanatosi din Europa / Peste 99% dintre copiii sub 16 ani au stare de sanatate buna sau foarte buna

Copiii din Romania erau, in 2017, cei mai sanatosi din Europa, potrivit Eurostat, procentul celor care nu sunt bolnavi depasind 99% la toate categoriile de varste.

NASA trage inca un semnal de alarma: Ultimii cinci ani au fost cei mai FIERBINTIdin istoria moderna (VIDEO)

Anul 2018 a fost al patrulea cel mai cald de la inceputul inregistrarilor pana acum, si impreuna cu anii 2015, 2016 si 2017 reprezinta cel mai cald interval din istoria moderna,se arata in datele.

Eurostat: Copiii din Romania sunt cei mai sanatosi din Europa

Peste 95% dintre copiii cu varsta sub 16 ani din Uniunea Europeana prezentau la nivelul anului 2017 o stare de sanatate buna sau foarte buna si mai putin de 5% se confruntau cu limitari ale activitatii pe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )