Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cei mai inalti barbati si cele mai inalte femei din lume, care au trait sau care mai sunt inca in viata

Adevărul Adevărul,
Cei mai inalti barbati si cele mai inalte femei din lume, care au trait sau care mai sunt inca in viata

Cele mai inalte persoane care au trait in lume au avut inaltimi semnificative, mult peste 2 metri, atat in cea ce priveste categoria barbatilor, cat si a femeilor. continuă pe Adevărul

Top 5 cei mai buni parinti din horoscop. Cea mai iubitoare mama este femeia din zodia Balanta

Unele zodii au printre caracteristici si un spirit parental puternic dezvoltat, astfel ca indeplinesc cu succes rolul de parinte. Printre ele se regasesc cinci nativi, desemnati de astre ca fiind excelenti in materie de rabdare, tact si sentimente de iubire maternale, respectiv paternale. Cea mai buna mama este negresit femeia nascuta in zodia Balanta.

Promotie noua de politisti la IPJ Vrancea. Cei mai multi dintre agenti vor lucra in mediul rural

Cei 33 de politisti au absolvit Scolilor de Agenti de Politie Vasile Lascar de la Cimpina ;i Septimiu Mure;an de la Cluj Napoca.

Cei mai votati oameni din Republica Moldova, ambii cu orientari pro-ruse, au felicitat Romania de Ziua Nationala. Dupa Igor Dodon, si Ion Ceban a avut un mesaj pentru dreapta Prutului

Ion Ceban, primarul socialist al Chisinaului si al doilea politician din Republica Moldova ca numar de voturi obtinute, a transmis Romaniei un mesaj de Ziua Nationala si a felicitat pe toti cei care se simt.

Buget de 236.000 de lei pentru sarbatorile de iarna. Ce artist va incasa cei mai multi bani la concertul de Craciun

Autoritatile locale din Slobozia vor cheltui 236. 000 de lei pentru sarbatorile de iarna. Banii vor fi cheltuiti pentru achizitia de ghirlande luminoase, dar si pentru artistii care vor concerta la Slobozia in cadrul Serbarilor Iernii, scrie independentonline. ro.

A murit Mariss Jansons, unul dintre cei mai mari dirijori ai lumii

Dirijorul leton Mariss Jansons a murit noaptea trecuta, la varsta de 76 de ani, in locuinta sa din Sankt Petersburg. Muzicianul avea probleme de sanatate de multa vreme, fiind inlocuit pe 21 septembrie, in Festivalul Enescu, de dirijorul Cristian Macelaru, care a preluat conducerea Orchestrei Regale Concergebouw din Amsterdam.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )