Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cu ce-i momeste la admitere cea mai bine clasata universitate romaneasca in topurile internationale

Adevărul Adevărul,
Cu ce-i momeste la admitere cea mai bine clasata universitate romaneasca in topurile internationale

Una dintre cele mai vizibile universitati din Romania incepe de maine, 11 iulie, prima sesiune de admitere. Sunt vacante circa 17. 000 de locuri pentru licenta, respectiv circa 9. 600 de locuri pentru master. continuă pe Adevărul

Top 10 cei mai bine platiti barbati din industria modellingului!

Doamnelor si domnisoarelor, pentru ca este weekend si avem timp sa visam cu ochii deschisi va propunem sa va delectati cu lista de mai jos, in care va prezentam cei mai frumosi si mai bine platiti barbati din lumea modelingului.

Cat de sanatosi si fertili sunt oamenii din judetul Sibiu. Rata natalitatii este cea mai ridicata din Romania

Datele statistice arata ca judetul Sibiu sta mai bine decat media pe tara in ceea ce priveste mai multi indicatori de sanatate esentiali. Tendintele se pastreaza, in unele cazuri de ani buni. Astfel, rata natalitatii, rata fertilitatii sau sporul natural sunt semnificativ mai mari decat ratele medii pe tara. Ceea ce inseamna ca in judet se nasc mai multi copii decat media pe tara, iar rata fertilitatii este mai buna.

Cea mai mica masina ar putea revolutiona traficul si acum. Cumva

Cea mai mica masina din lume a fost scoasa la licitatie cu un pret de pornire delirant. Arata groaznic, dar are o istorie interesanta. Are doar trei roti, zici ca e un carut de supermarket ceva mai modern si este pictata cu floricele. Singurul far care-ti asigura vizibilitatea noaptea pare a fi imprumutat de la [].

Samsung a inaugurat cea mai mare fabrica de telefoane mobile din lume

Unitatea de productie se afla in India Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co. a inaugurat, ieri, in India, cea mai mare fabrica de telefoane mobile din lume, o victorie importanta pentru programul demarat de premierul indian Narendra Modi pentru atragerea de investitori, transmite Bloomberg, conform Agerpres.

Sondaj CURS: Care sunt institutiile in care romanii au cea mai mare incredere. Scadere serioasa privind Parlamentul (FOTO)

Un sondaj de tip Omnibus realizat de catre Centrul de Sociologie Urbana si Regionala - CURS arata faptul ca pompierii, armata si biserica continua sa fie institutiile in care romanii au cea mai mare.

Luna sangerie va aduce cea mai lunga eclipsa totala a secolului 21

Luna aceasta, in noaptea de 27 spre 28, va avea loc cea mai lunga eclipsa totala de Luna a acestui secol un fenomen pe care unii il vad ca pe o acopalipsa iminenta, in timp ce altii il vad ca pe o ocazie buna sa faca poze. Eclipsa va fi cea mai lunga a [].

Samsung a inaugurat n India cea mai mare fabrica de smartphone-uri din lume

Samsung a anuntat inaugurarea in India a unei fabrici care va fi, sustine compania, cea mai mare din lume la capitolul smartphone-uri. Samsung are de 22 de ani un sit de productie la Noida, in statul Uttar Pradesh, iar extinderea anuntata acum va duce productia anuala de la 68 milioane de smartphone-uri, la 120 milioane in 2020.

Ce meserie este cea mai solicitata pe piata muncii din Republica Moldova

Pe parcursul ultimilor ani, meseria de cusatoreasa ramane cea mai solicitata de catre angajatori. Numarul solicitarilor specialistilor cu aceasta meserie a constituit, la sfarsitul lunii iunie, 17% din numarul locurilor vacante aflate la evidenta Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), transmite IPN.

Cea mai urata masina din lume era pentru adultii cu minte de copil

Cea mai urata masina din lume a fost si printre cele mai mici automobile concepute vreodata. Desi arata precum o jucarie, ea putea fi condusa de adulti, ca sa rada tot orasul de ei. Daca-ti spun ca aceasta masina a fost de origine americana, probabil n-ai sa crezi. Americanii sunt cunoscuti pentru pasiunea lor imensa [].

Rusii au doborat un nou record spatial. Cat a durat cea mai rapida calatorie catre Statia Spatiala Internationala

Misiunile catre Statia Spatiala Internationala au devenit de multa vreme o rutina. Daca atunci cand a fost construita parea utopic ca va veni o zi in care sa fie aprovizionata de firme private, asa cum e SpaceX, calatoriile catre ISS au devenit din ce in ce mai facile pe masura ce anii au trecut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )