Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cel mai aplaudat discurs: Donald Tusk a dat clasa politicienilor romani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai aplaudat discurs: Donald Tusk a dat clasa politicienilor romani

Romania a preluat oficial, joi seara, presedintia Consiliului Uniunii Europene. Au rostit discursuri Klaus Iohannis, Calin Popescu Tariceanu, Florin Iordache, Antonio Tajani, Donald Tusk, Jean Claude Juncker si Viorica Dancila. Cel mai aplaudat discurs. continuă pe Wall-Street Ro

Discurs Donald Tusk, discurs memorabil in limba romana, la Ateneu. Versuri din Nichita Stanescu, omagiu pentru Helmuth Duckadam

Discurs Donald Tusk. Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, si-a exprimat joi seara increderea ca Romania va interpreta cu energie si intelepciune o adevarata Rapsodie romana in timpul celor.

Discurs Donald Tusk. Prima masina a familiei mele a fost Dacia 1300

Discurs Donald Tusk. Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, si-a exprimat joi seara increderea ca Romania va interpreta cu energie si intelepciune o adevarata Rapsodie romana in timpul celor.

Discursul domnului Donald Tusk, la Ateneu

Domnul Donald Tusk este a doua personalitate poloneza, dupa papa Ioan Paul al II-lea, care tine o cuvantare in limba romana in timpul unui act solemn. Discursul Domniei Sale nu s-a adresat doar audientei din incinta Ateneului, ci intregii natiuni romane care l-a aplaudat pe retelele sociale.

Donald Tusk, discurs in limba romana la Ateneu: Sunt convins ca, in aceste 6 luni, veti interpreta cu energie si intelepciune o adevarata Rapsodie romana

Presedintele Consiliului European Donald Tusk a rostit joi, la ceremonia de la Ateneu, pentru a marca preluarea oficiala a presedintiei Consiliului UE de catre Romania, un discurs in limba romana din care nu au lipsit referirile la Mircea Eliade, la muzica lui George Enescu, la Nichita Stanescu, la Tristan Tzara, la Eugen Ionescu si Andrei Plesu, la performantele sportivilor romani, dar si la prima sa masina, o Dacia.

Helmuth Duckadam, dupa ce Donald Tusk l-a laudat: Nu am visat vreodata ca numele meu sa fie mentionat de Presedintele Consiliului European

Donald Tusk, Presedintele Consiliului European, a avut, joi seara, un discurs integral in limba romana, cu ocazia preluarii Romaniei a presedintiei Consiliului UE. Printre altele, Tusk si-a adus aminte de penaltiurile aparate de Helmuth Duckadam in 1986, atunci cand Steaua a castigat Cupa Campionilor Europeni. Replica fostului mare portar nu s-a lasat prea mult asteptata, Duckadam fiind mandru ca lumea si-a adus aminte de perfomanta reusita la Sevilla, intr-o noapte de mai. Nu am visat vreodata ca numele meu sa fie mentionat de Presedintele Consiliului European.

Donald Tusk: Fac apel la romni sa apere libertatea si statul de drept cum a aparat Duckadam patru penalty-uri la rnd / Juncker: n UE nu sunt posibile compromisuri n cazul statului de drept

Intr-un discurs in limba romana, presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a facut apel la romani sa apere valorile europene la fel cum Helmuth Duckadam a aparat patru penalty-uri la rand. La randul sau, presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a subliniat ca in UE nu sunt posibile compromisuri cand e vorba de drepturile oamenilor, de statul de drept, de lupta impotriva coruptiei.

Contestat in Polonia, iubit in Europa: Cine este Donald TUSK, politicianul care a impresionat intreaga Romanie cu discursul sau de la Ateneu (VIDEO)

Presedintele Consiliului European, polonezul Donald Tusk, a impresionat toata Romania cu un discurs impecabil, sustinut intr-o romana perfecta, la evenimentul ce a marcat preluarea de catre Romania a.

Reactia lui Helmuth Duckadam, dupa ce Donald Tusk l-a omagiat in discursul de la Ateneul Roman: Sunt mandru si fericit!

Eroul de la Sevilla se declara fericit dupa ce a fost elogiat de presedintele Consiliului European, Donald Tusk, intr-un discurs sustinut in limba romana, la Ateneul Roman, joi seara. Am vazut impreuna cu.

Donald Tusk, discurs IMPRESIONAT in limba romana: Fac apel la romani sa apere libertatea, integritatea si statul de drept cum a aparat Helmuth Dukadam cele patru penalty-uri (VIDEO)

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, si-a sustinut intr-o limba romana perfecta discursul de la ceremonia prin care Romania a preluat oficial presedintia Consiliului Uniunii Europene. in.

Donald Tusk, discurs IMPRESIONANT in limba romana: Fac apel la romani sa apere libertatea, integritatea si statul de drept cum a aparat Helmuth Dukadam cele patru penalty-uri (VIDEO)

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, si-a sustinut intr-o limba romana perfecta discursul de la ceremonia prin care Romania a preluat oficial presedintia Consiliului Uniunii Europene. in.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )