Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cel mai bine cotat arbitru roman va conduce derby-ul saptamanii din Liga Campionilor

B1 B1,
Cel mai bine cotat arbitru roman va conduce derby-ul saptamanii din Liga Campionilor

Cel mai tare meci din UEFA Champions League de saptamana aceasta va fi arbitrat de un roman. Astfel, derby-ul Barcelona - Inter de miercuri, din Grupa B, va fi condus la centru de Ovidiu Hategan 38 de ani), cel. continuă pe B1

Subiectele zilei: Cel mai bine clasata universitate din Romnia n ultimul top mondial; La New York, americanii i dedica lui Brncusi o expozitie. n Romnia, vicepremierul taie panglica la replici; Educatoarea dintr-un sat de lnga Rosia Montana ajunsa n caut

Profesor clujean: Dragi parinti, nu le faceti temele copiilor vostri! Selectati excursiile scolare in care pot merge, trebuie sa invete ca recompensele se ofera in urma muncii. Apelul unui profesor clujean catre parinti a devenit in scurt timp popular in mediul online. Dragi parinti, nu. Judecatoarea care si-a cerut scuze celor care au stat pe nedrept in inchisoare: Prin protocoale au extins nepermis competentele SRI. Noi nu facem suruburi, noi lucram cu destine. Madalina Afrasinie, presedinta Sectiei a VI-a civila de la Tribunalul Bucuresti, cea care.

Salariul mediu laBrasov a ajuns la 533 de euro. Domeniul in care se castiga cel mai bine

La sfarsitul lunii august 2018, numarul salariatilor din Brasov ajunsese la 189. 922 de persoane, cu 7. 495 peste numarul inregistrat in august 2017.

Cel mai important monument din Barcelona, Sagrada Familia, construit fara autorizatie

Cel mai cunoscut monument din Barcelona, catedrala inca neterminata Sagrada Familia, este construita,de mai bine de 130 de ani,fara autorizatie. Se pare ca in 1882, cand au inceput.

Sunt CEL MAI NOROCOS BARBAT din lume! Moment FABULOS oferit de Simona Halep in timp ce a primit premiul pentru jucatoarea anului

Simona Halep i-a amuzat pe cei care au participat la ceremonia in care a fost desemnata de WTA cea mai buna jucatoare a aului 2018. Cel care a prezentat premiile s-a declarat cel mai norocos barbat din.

China inaugureaza CEL MAI LUNG POD MARITIM din lume, care a costat 20 de MILIARDE de dolari. Imagini spectaculoase cu proiectul faraonic (VIDEO)

China va inaugura pe 24 octombrie cel mai lung pod maritim din lume, de 55 de kilometri, care va lega orasul chinez Zhuhai de Hong-Kong si Macao. Noul pod va reduce timpii de calatorie de la peste trei ore, la sub 4.

Simona Halep: 2018 a fost cel mai bun al meu, acum abia astept vacanta

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 1 mondial, a declarat, luni, pe Aeroportul Henri Coanda, ca 2018 a fost cel mai bun an al carierei sale si ca acum abia asteapta vacanta, una in care insa va.

Uganda ncepe lucrarile pentru al 5-lea cel mai mare pod din Africa

Uganda a deschis lucrarile pentru podul de 112 milioane de dolari, al 5-lea cel mai mare pod din Africa in Jinja, in partea de est a tarii, potrivitCNN.

Razboiul comercial cu SUA ncepe sa doara: Economia Chinei, cel mai slab ritm de crestere de dupa criza financiara globala

Creseterea economica a Chinei a incetinit in trimestrul al treilea pana la cel mai redus ritm de dupa criza financiara globala, in conditiile in care razboiul comercial cu Statele Unite incepe sa doara, transmite Reuters.

Un arbitru roman, la centru la derby-ul Barcelona-Inter Milano

Arbitrul roman Ovidiu Hategan a fost delegat sa conduca la centru partida FC Barcelona - Internazionale Milano, programata, miercuri, de la ora 22,00, in Grupa B a Ligii Campionilor, informeaza site-ul oficial al.

Victor Ciorbea, ironic, dupa ce a plecat in concediu in plin scandal legat de OUG pe Legile Justitiei: in urma cu mai bine de 60 de ani, parintii mei s-au inteles cu parintii celor care conduc Coalitia sa se dea o OUG

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, sustine ca toate sesizarile primite de institutia pe care o conduce sunt analizate, desi el este plecat in concediu. Am dat in lucru absolut tot. Totul este in.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3365 seconds )