Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cel mai bogat roman din SUA investeste intr-o fabrica de roboti, la Oradea

Hotnews Hotnews,
 Cel mai bogat roman din SUA investeste intr-o fabrica de roboti, la Oradea

O firma din Cluj - Braintronix, sprijinita de oradeanul George Haber, un antreprenor de succes din Sillicon Valley considerat cel mai bogat roman din Statele Unite, va investi 5 milioane de euro in Parcul Industrial Eurobusiness II din Oradea intr-o unitate de productie a robotilor industriali. continuă pe Hotnews

Se pregateau pentru cel mai frumos eveniment din viata lor, cand au avut parte de cea mai neplacuta surpriza. Au fost nevoiti sa anuleze totul. Fereasca Dumnezeu de asa ceva!

Se pregateau pentru cel mai frumos eveniment din viata lor, cand au avut parte de cea mai neplacuta surpriza care li se putea intampla vreodata.

Cristiano Ronaldo a stabilit un nou record: A cumparat cel mai scump apartament din Portugalia

Cristiano Ronaldo, cvintuplu castigator al Balonului de Aur, a stabilit un nou record. Atacantul lui Juventus Torino tocmai si-a cumparat cel mai scump apartament din Portugalia, ce se intinde pe 287 de metri.

Al doilea cel mai mare diamant din lume, Louis Vuitton: care este povestea pietrei

Louis Vuitton incearca sa se impuna pe piata bijuteriilor de lux cu o investitie fabuloasa. Oficialii companiei tocmai au pus mana pe al doilea cel mai mare diamant din lume descoperit vreodata. Piatra din imaginile alaturate este o raritate si, finisata, s-ar putea sa depaseasca numeroase recorduri de dimensiuni si valoare. in format de diamant .

Cel mai nou cuplu din showbiz face furori pe Internet! Primele imagini

Ceveste cu cel mai nou cuplu din showbiz face incunjurul lumii. Actrita americana de origine cubaneza Ana de Armas si actorul Bradley Cooper au fost vazuti iesind impreuna dintr-un hotel dupa ce au luat.

Stiai? Care este este cel mai vechi judet din Romania

Valcea este cel mai vechi judet din tara, dintre toate judetele Romaniei de la aceasta data, in prima luna a anului 2020 implinimd 628 de ani de atestare documentara.

VIDEO Declaratia zilei: Rafael Nadal si cel mai important moment din 2019 - Cum si-a motivat zambind ibericul alegerea

A avut un 2019 plin de rezultate foarte bune, dar atunci cand a fost intrebat care a fost cel mai important moment al sezonului trecut, Rafael Nadal a surprins pe toata lumea. Zambind, ibericul si-a motivat imediat raspunsul si a primit aplauze pe Rod Laver Arena.

Jeff Bezos nu mai este de ieri cel mai bogat om din lume.

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a pierdut prima pozitie, care ii revine acum n mod surprinzator unui.

Begu, spulberata la Australian Open: Irina, la cel mai slab rezultat din ultimii patru ani

Irina Begu 105 WTA) se scufunda fara urme si, dintr-o jucatoare aflata, candva, pe locul 22 in lume, acum nu mai e capabila sa castige mai mult de un meci sau maximum doua pe tabloul unui turneu important.

Serviciile de relatii cu clientii, considerate cel mai important aspect din experienta de consumator de 85% dintre clientii magazinelor de fashion

Circa 85% dintre clientii magazinelor de fashion considera ca asistenta si suportul oferite consumatorilor sunt cele mai importante aspecte in alegerea unui brand, arata studiul unei companii de IT. Un alt diferentiator puternic pentru branduri il reprezinta promotiile personalizate.

Primul iPhone vandut pe eBay e lejer cel mai scump telefon din lume

Un utilizator de pe eBay vinde un iPhone din prima generatie de telefoane de la Apple, iar pretul este unul impresionant. Primul model al seriei de telefoane a fost lansat in 2007. Peste 12 ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )