Libnet.ro
UNICEF

05:45

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 4 - 11 IANUARIE BT Index Austria ATX - liderul fondurilor de investitii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 4 - 11 IANUARIE BT Index Austria ATX - liderul fondurilor de investitii

Pe fondul aprecierii, in ansamblu, a celor mai importante actiuni listate la Bursa de Valori de la Viena Wiener Borse), titlurile BT Index Austria ATX, care afiseaza un randament de 4,75%, pentru intervalul 3 - 10 ianuarie, s-au clasat pe prima pozitie in topul rentabilitatii fondurilor de investitii, in perioada avuta in vedere. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 3 - 10 IANUARIE Oltchim, surpriza aprecierilor de la BVB la inceputul anului

Cu un salt al cotatiei de 98,9%, in intervalul 3 - 10 ianuarie, in raport cu moneda euro, actiunile combinatului Oltchim Ramnicu Valcea OLT), companie aflata in reorganizare, se claseaza pe prima pozitie in topul aprecierilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

VIDEO EXCLUSIV Halep, incurajata de cel mai bun jucator de poker din lume: Mesajul lui Daniel Negreanu inainte de Australian Open

Romania se poate mandri cu faptul ca are cea mai buna jucatoare de tenis din lume, dar si cel mai bun jucator de poker de pe planeta.

Copil mare: Marius, victorie zdrobitoare la Australian Open! Romanul si-a egalat cel mai bun rezultat la Melbourne

Dupa un inceput ezitant de an, cu o victorie si o infrangere, Marius Copil 60 ATP) si-a regasit forma acolo unde conteaza cel mai mult, intr-un turneu de Grand Slam.

Cel mai bun vin fiert. Iata reteta pe care putini o stiu

Ce e mai frumos si mai frumos decat iarna, sa stai in casa, la caldurica, te uiti la un film si bei un vin fiert cu persoana iubita? Suna bine, nu-i asa? Lasa vinul intr-o carafa cam jumatate de ora, sa.

Cum faci cel mai bun pui la cuptor

Puiul la cuptor ramane pentru multi dintre noi unul dintre acele feluri de mancare care ne fac gura punga doar gandindu-ne. Un pui rumenit si bine fript la cuptor este, oricand, de preferat, unui tip de carne grasa. Iar cand vine vorba de reteta, acesta este dintre cele mai simple.

IN PERIOADA 7 - 11 IANUARIE Banca Transilvania si-a rascumparat 3,58 milioane de actiuni

Banca Transilvania TLV), cel mai lichid emitent din bursa autohtona, si-a rascumparat, in intervalul 7 - 11 ianuarie, circa 3,58 milioane de titluri proprii, pentru suma de aproximativ 7,37 milioane de lei, actiunile fiind achizitionate la preturi cuprinse intre 1,991 si 2,1177 lei/titlu, se arata intr-un raport publicat de catre emitent pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

IN PERIOADA 31 IANUARIE - 1 FEBRUARIE: Ministrii Afacerilor Externe din UE se reunesc la Bucuresti

Ministrii Afacerilor Externe din statele membre ale Uniunii Europene se reunesc la Bucuresti, in perioada 31 ianuarie - 1 februarie, in cadrul unei reuniuni informale Gymnich), in contextul exercitarii de catre Romania a presedintiei Consiliului UE.

VIDEO Copilaria, cel mai frumos cadou - campanie de promovare a vaccinarii la tv, n presa scrisa si online

Campania de promovare a vaccinarii Copilaria, cel mai frumos cadou, care are ca scop informarea parintilor si a publicului larg despre importanta si beneficiile vaccinarii, ce salveaza milioane de vieti anual in intreaga lume, a fost lansata astazi de Ministerul Sanatatii si UNICEF. Copilaria, cel mai frumos cadou este o campanie integrata, ce va fi prezenta pe posturile de televiziune, in presa scrisa si in online, cu o componenta outdoor.

LOTO. Cel mai mare premiu din istoria Loto 5/40 a fost castigat. Norocosul a completat 120 de variante de joc

Cel mai mare premiucare s-a pus vreodata in joc la Loto 5 din 40 a fost castigat duminica trecuta. Biletul norocos a fost jucat la o agentie din Targu Mures. Castigatorul, care.

Mazda CX-5 a fost cel mai vandut model al japonezilor anul trecut

Anul trecut, Mazda a vandut 2. 259 de vehicule in Romania, in crestere cu 16% comparativ cu anul anterior. Cel mai comercializat model pe piata locala a fost Mazda CX-5 cu 763 de unitati vandute si un avans cu 71% fata de 2017.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )