Libnet.ro
UNICEF

13:15

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 7 - 14 IANUARIE Topul randamentelor de la BVB, dominat de emitenti cu lichiditate scazuta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 7 - 14 IANUARIE Topul randamentelor de la BVB, dominat de emitenti cu lichiditate scazuta

Clasamentul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) este ocupat, in intervalul 7 - 14 ianuarie, de emitenti care au o capitalizare si o lichiditate redusa, in comparatie cu societatile importante listate la bursa noastra, elemente care favorizeaza oscilatii mari de pret, in contextul in care doar sapte dintre emitentii cu actiunile carora s-au inregistrat tranzactii, in perioada avuta in vedere, au consemnat aprecieri ale cotatiei. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 3 - 10 IANUARIE Oltchim, surpriza aprecierilor de la BVB la inceputul anului

Cu un salt al cotatiei de 98,9%, in intervalul 3 - 10 ianuarie, in raport cu moneda euro, actiunile combinatului Oltchim Ramnicu Valcea OLT), companie aflata in reorganizare, se claseaza pe prima pozitie in topul aprecierilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 4 - 11 IANUARIE BT Index Austria ATX - liderul fondurilor de investitii

Pe fondul aprecierii, in ansamblu, a celor mai importante actiuni listate la Bursa de Valori de la Viena Wiener Borse), titlurile BT Index Austria ATX, care afiseaza un randament de 4,75%, pentru intervalul 3 - 10 ianuarie, s-au clasat pe prima pozitie in topul rentabilitatii fondurilor de investitii, in perioada avuta in vedere.

VIDEO EXCLUSIV Halep, incurajata de cel mai bun jucator de poker din lume: Mesajul lui Daniel Negreanu inainte de Australian Open

Romania se poate mandri cu faptul ca are cea mai buna jucatoare de tenis din lume, dar si cel mai bun jucator de poker de pe planeta.

Cel mai bun vin fiert. Iata reteta pe care putini o stiu

Ce e mai frumos si mai frumos decat iarna, sa stai in casa, la caldurica, te uiti la un film si bei un vin fiert cu persoana iubita? Suna bine, nu-i asa? Lasa vinul intr-o carafa cam jumatate de ora, sa.

Acesta e cel mai bun fruct pentru un abdomen plat. Arde rapid grasimea de pe burta

Daca va doriti un abdomen plat trebuie sa eliminatigrasimile, dulciurile, semipreparatele si mezelurile. Expertii in nutritie recomanda celor care vor o silueta perfecta sa consumealimente.

Copil mare: Marius, victorie zdrobitoare la Australian Open! Romanul si-a egalat cel mai bun rezultat la Melbourne

Dupa un inceput ezitant de an, cu o victorie si o infrangere, Marius Copil 60 ATP) si-a regasit forma acolo unde conteaza cel mai mult, intr-un turneu de Grand Slam.

IN PERIOADA 31 IANUARIE - 1 FEBRUARIE: Ministrii Afacerilor Externe din UE se reunesc la Bucuresti

Ministrii Afacerilor Externe din statele membre ale Uniunii Europene se reunesc la Bucuresti, in perioada 31 ianuarie - 1 februarie, in cadrul unei reuniuni informale Gymnich), in contextul exercitarii de catre Romania a presedintiei Consiliului UE.

Culita Sterp, dezvaluiri INCENDIARE dupa divortul de Carmen de la Salciua! Cum se CONSOLA artista in bratele celui mai bun prieten: INIMIOARE, PUPICI,...

Culita Sterp a vorbit despre relatiile pe care le mai are cu Carmen de la Salciua, dupa ce s-au despartit. El spune ca a iertat-o pe cantareata pentru infidelitate, dar ca nu are de gand sa se impa.

Cum faci cel mai bun pui la cuptor

Puiul la cuptor ramane pentru multi dintre noi unul dintre acele feluri de mancare care ne fac gura punga doar gandindu-ne. Un pui rumenit si bine fript la cuptor este, oricand, de preferat, unui tip de carne grasa. Iar cand vine vorba de reteta, acesta este dintre cele mai simple.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 14 IANUARIE 2019 pentru Zodia Taur

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 14 IANUARIE 2019 pentru Zodia Taur - in prima parte a zilei este posibil sa survina evenimente neprevazute care te obliga sa-ti schimbi planurile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )