Libnet.ro
UNICEF

00:07

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 8 - 15 IULIE BET - raliu catre noi maxime multianuale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 8 - 15 IULIE BET - raliu catre noi maxime multianuale

Impulsionat in mod special de o evolutie puternic pozitiva a titlurilor OMV Petrom SNP) si de cresterea actiunilor societatilor bancare, indicele BET si-a continuat tendinta ascendenta pe care s-a inscris in prima parte a acestui an, atingand, gratie unei cresteri de 2,79%, aparuta in perioada 8 - 15 iulie, noi maxime multianuale, inchizand intervalul analizat la pragul de 9. 145,28 de puncte. Nivelul mentionat este cel mai ridicat atins de indicele de referinta al pietei noastre, care include cele mai tranzactionate saisprezece companii listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB), din ultimii unsprezece ani si jumatate. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 5 - 12 IULIE BVB - liderul randamentelor pietei noastre de capital

Cu un salt de 10,5%, in saptamana tocmai incheiata intervalul 5 - 12 iulie), actiunile Bursa de Valori Bucuresti BVB) se situeaza pe primul loc in topul celor mai rentabile titluri tranzactionate din piata noastra de capital, in perioada mentionata.

Tusk: Sunt un fanatic al unitatii UE. Ursula von der Leyen va fi cel mai bun luptator

Presedintele in exercitiu al Consiliului European, Donald Tusk, spune ca o cunoaste pe Ursula von der Leyen de foarte multi ani si ca, odata votata la conducerea Comisiei Europene, va fi cel mai tare luptator pentru unitatea Uniunii Europene.

Emmy 2019: Game of Thrones, record de nominalizari. Lista completa de seriale aflate in cursa pentru cel mai bun

Serialele Game of Thrones HBO) si The Marvelous Mrs. Maisel Amazon Prime) au primit cele mai multe nominalizari pentru cea de-a 71-a editie a galei premiilor Primetime Emmy, unde sunt recompensate productiile de televiziune.

Simona Halep dupa sedinta foto cu trofeul de la Wimbledon: Pozand cu noul meu cel mai bun prieten la noul meu club

Simona Halep a postat, duminica, pe retelele de socializare, cateva imagini de la sedinta foto oficiala cu trofeul de la Wimbledon, obtinut in urma cu o zi.

Rasturnare de situatie: Prognoza METEO pentru urmatoarele doua saptamani! SURPRIZE in perioada 15-28 iulie

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, prgonoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Regimul termic pentru perioada 15 - 28 iulie va fi unul oscilant, cu o incalzire semnificativa de.

Prognoza meteo 15 iulie. Vesti crunte de la meteorologi

Luni, 15 iulie, vremea va fi rece pentru aceasta perioada a anului in cea mai mare parte a tarii. Gradul de instabilitate atmosferica va fi accentuat in regiunile estice, sud-estice si centrale,.

Curs valutar BNR, luni, 15 iulie 2019. Euro a crescut. Cum arata raportul intre leu si alte monede europene

Banca Nationala a RomanieiBNR) va emite luni, 15 iulie, in jurul orei 13:15, un nou curs valutar pentru monedele lumii. Pana atunci, cotatiile valutare reprezinta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR, luni, 15 iulie 2019 Ziua precedenta, vineri, 12 iulie, cand BNR a stabilit si comunicat cursul valutar de care .

HOROSCOP 15 IULIE. Leii au parte de surprize placute, Berbecii interactioneaza productiv

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 15 IULIE 2019; Luna este azi in Capricorn si incepem saptamana de foc ce contine cea de-a doua eclipsa a verii, pe fondul a 6 planete retrograde si inca sub efectul pr.

CALENDAR ORTODOX 15 IULIE. Ce sfanta sarbatoresc astazi crestinii ortodocsi

Sfanta Iulita a trait in vremea imparatului Diocletian 284-305). A ramas vaduva la putin timp dupa nasterea fiului ei, Chiric. Cand Diocletian a.

Dunarea joaca luni, 15 iulie, al doilea meci de verificare la Bansko

Dunarea Calarasi joaca luni, 15 iulie, al doilea meci de verificare din stagiul de pregatire din Bulgaria de la Bansko. De la ora 11. 00, elevii lui Cristi Pustai isi vor masura fortele cu armenii de la FC Gandzasar Kapan, echipa care a incheiat sezonul precedent pe locul 6 in topul primei ligii, scrie arenamedia. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )