Libnet.ro
UNICEF

10:30

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 29 NOIEMBRIE - 7 DECEMBRIE Impact Developer and Contractor, printre performerii bursei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 29 NOIEMBRIE - 7 DECEMBRIE Impact Developer and Contractor, printre performerii bursei

Inregistrand o crestere de 3,56%, fata de moneda euro, actiunile Impact Developer and Contractor IMP) au urcat pe locul al treilea in topul celor mai rentabili emitenti de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 29 NOIEMBRIE - 6 DECEMBRIE Aurul - din nou in atentia investitorilor

Cotatia aurului a crescut cu 1,1%, in intervalul 29 noiembrie - 6 decembrie, pretul metalului pretios inregistrand deprecieri doar in doua din cele sase zile analizate, depasind astfel nivelul de 1. 240 de dolari/uncie, in conditiile in care, in perioada avuta in vedere, pietele de actiuni internationale s-au confruntat cu scaderi importante ale cotatiilor.

MINISTRUL BRITANIC AL MUNCII: Acordul pentru Brexit al lui May, cel mai bun compromis

Ministrul britanic al Muncii, Amber Rudd, a declarat astazi ca acordul pentru Brexit al prim-ministrului Theresa May este singurul plan disponibil pentru a parasi Uniunea Europeana, iar daca acesta nu va trece de votul de marti, orice se poate intampla, inclusiv un nou referendum.

HOROSCOP cu Urania pentru perioada 11 14 decembrie 2018. Berbecii comunica bine cu strainatatea, Taurii au o abordare notariala

HOROSCOP Previziuni Urania pentru perioada 8 14 decembrie 2018. Mercur va intra in Sagetator. HOROSCOP Berbec in prima parte a zilei de 8 decembrie, interes pentru chestiunile de principiu, pentru stabilirea.

HOROSCOP cu Urania pentru perioada 11 14 decembrie 2018. Berbecii cad rapid prada impulsurilor puternice, Gemenii sunt macinati de crize de identitate

HOROSCOP Previziuni Urania pentru perioada 8 14 decembrie 2018. Mercur va intra in Sagetator. HOROSCOP Berbec in prima parte a zilei de 8 decembrie, interes pentru chestiunile de principiu, pentru stabilirea.

HOROSCOPUL pentru zodia PESTI, in perioada 9-15 decembrie, prezentat de Alina Badic, alaturi de Dan Lungu (VIDEO)

Alina Badic a prezentat in editia de sambata a emisiunii 360 de grade, alaturi de invitatul sau, psihologul Dan Lungu, predictiile astrale pentru perioada 9-15 decembrie. Fenomenul de luna.

ANALIZA 2018, prin racheta Simonei Halep. Ce a reusit sa faca Simona Halep in cel mai bun an al carierei

Romanca a reusit un an formidabil, cu multe performante, chiar daca finalul sezonului a fost umbrit de o accidentare care i-a dat mari batai de cap.

Cum alegem cel mai bun vin pentru masa de Craciun. Cat iti este permis sa bei de sarbatori

Un vin de calitate, bine ales, va face ca masa de Craciun sa fie o reusita. Pentru asta, specialistii au cateva recomandari simple.

Cum faci cel mai bun cheescake rapid, fara coacere

Oricine viseza la o prajitura simpla, rapid de facut, dar sa fie si sanatoasa. Un cheescake fara coacere e o alegere potrivita pentru a satiface astfel de pretentii.

Cum faci cel mai bun cheesecake rapid, fara coacere

Oricine viseza la o prajitura simpla, rapid de facut, dar sa fie si sanatoasa. Un cheesecake fara coacere e o alegere potrivita pentru a satiface astfel de pretentii.

Acesta este cel mai sigur oras din Romania

Oradea este orasul cu cel mai ridicat grad de siguranta. Conform unui studiu, clasamentul continua cu Brasov, Cluj-Napoca, Sibiu, Sfantul Gheorghe si Timisoara. Capitala Romaniei se claseaza abia pe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2545 seconds )