Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cel mai bun prieten al solistului Puya a fost injunghiat in cea mai luxoasa zona din Bucuresti! Totul in urma unui scandal intre interlopi

Antena3 Antena3,
Cel mai bun prieten al solistului Puya a fost injunghiat in cea mai luxoasa zona din Bucuresti! Totul in urma unui scandal intre interlopi

Unul dintre apropiatii artistului Puya a fost injunghiat, in urma unui scandal intre interlopi. Razvan Lucan zis Romanu a ajuns la spital in urma unui conflict cu clanul Kalu. Mai exact, apropiatul lui. continuă pe Antena3

Auzatii grave la adresa lui Gary Oldman, premiat cu Oscar pentru cel mai bun rol masculin din filmul Darkest Hour

Gary Oldman, cel care a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun rol masculin pentru filmul Darkest Hour, a fost acuzat de violenta domestica de fosta lui sotie. Cei doi au impreuna doi.

Cel mai bun 11 din Liga 1 Betano

In cateva zile vor incepe playoff-ul si playout-ul Ligii 1 Betano. Dupa sezonul regulat stim care sunt favoritele la titlu, cine are sanse mici sa ramana in primul esalon, dar si care au fost surprizele si dezamagirile campionatului. Cum arata, insa, cel mai bun 11 al campionatului?.

Un roman de 19 ani, desemnat cel mai bun elev-bucatar dintr-o regiune din Italia

Un roman de doar 19 ani a fost ales reprezentatul regiunii Veneto la campionatul italian Cel mai bun elev bucatar,. Andrei Trandafir este un student italian pregatit de bucatarul Gianluca Martignon.

Razvan Marin merita Oscarul pentru cel mai bun tanar, scrie presa belgiana

Razvan Marin, mijlocasul roman al lui Standard Liege, merita Oscarul pentru cel mai bun tanar fotbalist din campionatul Belgiei, scrie presa de joi din aceasta tara, la putine zile dupa decernarea premiilor Oscar de la Hollywood.

A luat premiul Oscar pentru cel mai bun actor, dar era la un pas sa refuze rolul care i-a adus succesul. Gary Oldman, marturisiri neasteptate

Gary Oldman a primit duminica premiul Oscar pentru cel mai bun actor, distinctia fiind adusa de rolul principal pe care l-a jucat in Darkest Hour. Cu toate acestea, actorul a marturisit ca initial nu.

Motivul pentru care Gary Oldman s-a temut sa accepte rolul care i-a adus Oscarul pentru Cel mai bun actor: Am avut o revelatie FOTO

Actorul Gary Oldman 59 de ani), castigator al categoriei Cel mai bun actor la Oscar 2018, cu rolul legendarului premier britanic Winston Churchill din filmul Darkest Hour, a fost la un pas sa refuze acest rol.

Serena Williams, inainte de revenirea in circuitul WTA: Poate ca nu sunt inca la nivelul cel mai bun, dar trebuie sa incep de undeva

Serena Williams va reveni in circuitul WTA la turneul de la Indian Wells, competitie care se va desfasura in perioada 7-18 martie. Fostul lider mondial a vorbit, intr-un interviu pentru BBC, despre asteptarile sale in perioada urmatoare, dar si despre nivelul jocului sau din acest moment. Simt ca in doua luni voi fi mult mai bine ca acum, dar trebuie sa incep de undeva. Nu vreau sa stau pe margine si sa ma gandesc la asta, a spus Serena.

Unul dintre apropiatii artistului Puya a fost injunghiat, in urma unui scandal intre interlopi

Unul dintre apropiatii artistului Puya a fost injunghiat, in urma unui scandal intre interlopi. Razvan Lucan zis Romanu a ajuns la spital in urma unui conflict cu clanul Kalu. Mai exact, apropiatul lui.

Electrica, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Electrica EL) au inregistrat un avans de 3,16%, in perioada 28 februarie - 7 martie, raportat la euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicilor BET si BET-XT, de la Bursa de Valori Bucuresti.

Ronaldo, de neoprit in Liga Campionilor: Cinci borne care arata ca portughezul e cel mai bun din istoria competitiei

Daca nu vom avea niciodata un raspuns categoric la intrebarea Messi sau Ronaldo?, in schimb, in cea mai tare competitie intercluburi din lume, lucrurile sunt clare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )