Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai ciudat protest impotriva gropilor de pe strazile din Romania: ce s-a intamplat in Gorj

Playtech Playtech,
Cel mai ciudat protest impotriva gropilor de pe strazile din Romania: ce s-a intamplat in Gorj

In timp ce multi dintre noi viseaza la o autostrada Brasov Bucuresti, multe orase din tara au o infrastructura rutiera intr-o situatie deplorabila. in acest context, nu ar trebui sa vina ca o surpriza majora reactia disperata a anumitor oameni. A facut tot posibilul pentru a sesiza autoritatile in legatura cu o groapa in . continuă pe Playtech

Cel mai mare studio independent de jocuri video din Romania are o noua locatie si cauta angajati

Amber, cel mai mare studio independent de game development din Romania, deschide un nou studio in Botosani, si doreste sa angajeze 10 oameni.

Razvan Cuc, replica acida pentru Victor Ponta: Cel mai bine ar fi sa ramaneti cu ce stiti cel mai bine. Cu tradarea si minciuna!

Dupa ce fostul premier Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa lui Razvan Cuc, numindu-l cel mai sarlatan, mincinos, tupeist si ineficient dintre toti ministrii Transporturilor, replicaministrului.

Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe 30 octombrie. Avocatul Gheorghe Piperea explica ce se intampla la CNA

Desi cifrele erau in regula si exista un plan de organizare aprobat in care trebuiau platite darile, postul Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe 30 octombrie. Avocatul Gheorghe Piperea explica ce s-a intamplat la CNA. Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe 30 octombrie Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe .

Cel mai important targ de nunti al sezonului 2020 are loc saptamana viitoare la Palatul Parlamentului: MARIAGE FEST, 25-27 octombrie

LANSARI, 1200 ROCHII DE MIREASA, REDUCERI SI OFERTE DIN PARTEA CLEOR 200 DE EXPOZANTI Mariage Fest este cel mai important de nunti al Romaniei, cu aproape peste 200 de expozanti din toata tara si din toate domeniile.

Ziua Internationala a Alimentatiei. Cel mai longeviv barbat din lume: Toata viata am mancat bine, niciodata diete, nu am atins tigara si am baut alcool numai la sarbatori

Toata viata mea am trait frumos, am mancat bine, dar niciodata diete, mereu unt, niciodata margarina, nu am atins tigara si am baut alcool numai la sarbatori, povesteste Gustav Gernetg, in varsta de 114 ani, cel mai longeviv barbat din lume in acest moment nascut pe 15 octombrie 1905). Romania, alaturi de statele europene, dar si de tari de pe alte continente, a sarbatorit, pe 16 octombrie, Ziua Internationala a Alimentatiei.

Lionel Messi ii raspunde lui Cristiano Ronaldo: Eu nu am simtit niciodata nevoia sa plec de la Barcelona, cel mai bun club din lume

Lionel Messi 32 de ani), castigator pentru a sasea oara al trofeului Gheata de Aur, a vorbit intr-un interviu despre viitorul sau in fotbal, raspunzandu-i astfel marelui rival Cristiano Ronaldo, care l-a invitat adesea sa paraseasca zona de confort de la Barcelona. Argentinianul a afirmat ca, spre deosebire de Ronaldo, care s-a despartit dupa noua ani de Real Madrid, el nu a simtit niciodata nevoia de a pleca de la FC Barcelona, cel mai bun club din lume.

Indicii ROBOR scad si ating noi minime. ROBOR la trei luni este la cel mai mic nivel din ultimele 10 luni

Indicele ROBOR la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,03%, cel mai mic nivel din ianuarie pana in prezent, potrivit.

Ramona Manescu: Romania poate deveni cel mai mare producator de gaze din UE Componenta energetica a parteneriatului strategic cu SUA trebuie in mod cert aprofundata

Ministrul de Externe al Romaniei, Ramona Manescu, afirma ca tara noastra poate deveni cel mai mare producator de gaze din Uniunea Europeana, ceea ce ii ofera securitate si independenta, dar a aratat ca.

Ramona Manescu: Romania poate deveni cel mai mare producator de gaze din UE Componenta energetica a parteneriatului strategic cu SUA trebuie in mod cert aprofundata

Ministrul de Externe al Romaniei, Ramona Manescu, afirma ca tara noastra poate deveni cel mai mare producator de gaze din Uniunea Europeana, ceea ce ii ofera securitate si independenta, dar a aratat ca.

Cel mai nou cuplu din showbiz. Cu cine se iubeste Madalina Ghenea

Madalina Ghenea, considerata cea mai frumoasa romanca, a facut inca o cucerire. Cu cine se iubeste modelul dupa despartirea de Vito Schnabel, un milionar elvetian. Madalina Ghenea iubeste alt milionar! Cine este? in lumea mondena internationala se zvoneste ca a aparut un nou cuplu in peisaj. Madalina Ghenea, considerata cea mai frumoasa romanca, alege numai .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )