Libnet.ro
UNICEF

11:01

Cel mai dezinvolt primar din Romania: Record de poze TEMBELE pe Facebook. Ce partid se MANDRESTE cu el? (FOTO DEVASTATOARE)

B1 B1,
Cel mai dezinvolt primar din Romania: Record de poze TEMBELE pe Facebook. Ce partid se MANDRESTE cu el? (FOTO DEVASTATOARE)

Un primar PNL bate orice record la postari pe Facebook. Fie ca este in concediu sau la carma comunei Darova, din judetul Timis, liberalul Sorin Tilihoi are grija sa-si informeze consatenii despre. continuă pe B1

Care sunt cele mai cautate meserii din Romania

Soferia este cea mai cautata meserie, arata cel mai recent studiu din industria HORECA. Nevoia mare de oameni in acest domeniu a fost constanta in ultimul an si jumatate, avand in vedere ca a generat,.

Topul producatorilor de mezeluri: cum merg afacerile celor mai mari companii din Romania

Afacerile celor mai mari producatori de mezeluri din Romania au fost in crestere anul trecut, insa nu toate companiile au fost mai profitabile in 2017 decat in anii anteriori. Liderul pietei de mezeluri ramane Unicarm, insa in cadrul clasamentului.

Cele mai bizare locuri din Romania in care sa calatoresti vara asta

De obicei, vacantele le petreci pe plaje indepartate, in munti racorosi sau in orase cu un bogat fond cultural si istoric. Dar ce-ar fi sa te desprinzi putin de ceea ce faci de obicei si sa incerci sa mergi intr-un loc mai bizar? Romania are suficiente locuri mai mult sau mai putin cunoscute unde sa [].

Una dintre cele mai cautate destinatii din Romania: E mai frumos ca in Croatia

Sovata este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta. Multi turisti care ajung acolo pentru prima data raman placut impresionati. Multi dintre ei spun ca in Sovata E mai frumos ca-n Croatia?.

ING Bank: Asteptarile de crestere economica au scazut la cel mai jos nivel din ultimii 4 ani

In ciuda unei reveniri a moralului consumatorilor, increderea in sectorul serviciilor a inregistrat cel mai redus nivel al ultimilor trei ani si a tras asteptarile generale la cel mai scazut nivel din septembrie 2014, arata o analiza publicata de ING Bank Romania, citata de Mediafax.

Padurea Crang intra in proprietatea Primariei Buzau. Orasul va avea cel mai mare parc din Romania

Padurea Crang a trecut de la Directia Silvica in proprietatea orasului Buzau. Este anuntul facut, luni, de primarul Constantin Toma, care considera ca s-au incheiat astfel doi ani de lupta pentru aducerea padurii sub administrarea orasului. Padurea din care face parte Parcul Crang este de aproape doua ori mai intinsa decat Herastrau si de zece ori, decat Cismigiu.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,47%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani si jumatate

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,47%, cel mai mare nivel din februarie 2014 pana in prezent, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

BP cumpara active de la cel mai mare producator de titei din Australia

BP Plc. a decis sa achizitioneze active de pe segmentul petrolului si gazelor de sist din SUA de la BHP Billiton Ltd. , cel mai mare producator de titei stralia si cel mai mare grup minier din lume, platind in schimb 10,5 miliarde de dolari. Astfel, compania britanica isi extinde prezenta in bazinele onshore din SUA bogate in petrol si realizeaza cea mai mare afacere a sa din ultimii aproape 20 de ani, conform Reuters.

Rezultate solide pentru cel mai mare operator mondial de piete futures

Cel mai mare operator mondial de piete futures, compania americana CME Group Inc. , a raportat, la finele saptamanii trecute, rezultate in crestere pentru trimestrul al doilea din anul curent, in baza volumului mare de tranzactii. CME a avut venituri din vanzari de 1,06 miliarde de dolari in perioada de raportare, cu 14,5% mai mari decat cele din intervalul similar din 2017, care au insumat 925 de milioane de dolari.

Preturile explodeaza dupa inundatii. Alimentele care se vor scumpi cel mai mult

Inundatiile din aceasta vara au influentat si preturile alimentelor. Cel m-am mult se vor scumpi scumpit lactatele, carnea si cerealele. Datele producatorilor arata ca un sfert din culturile de rosii si de ar.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )