Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cel mai frumos weekend al toamnei: Urmeaza Maratonul care pune Bucurestiul langa Paris si New York

Adevărul Adevărul,
Cel mai frumos weekend al toamnei: Urmeaza Maratonul care pune Bucurestiul langa Paris si New York

Capitala va gazdui, duminica, a 11-a editie a evenimentului care a pornit in 2008 cu mai putin de 1. 000 de participanti si care acum a ajuns la 19. 000 de alergatori din 70 de tari. continuă pe Adevărul

Cel mai grav accident rutier petrecut vreodata in Romania

Soselele din tara nu duc lipsa de accidente grave, din pacate, asa ca mai mereu vezi la stiri tot felul de cazuri dramatice. Nici in trecutul tarii n-am dus-o mai bine, avand in vedere cel mai grav accident din istoria Romaniei. Cel mai grav accident rutier care s-a petrecut in Romania pare sa fie o [] .

SIF Oltenia - cel mai bun randament din BET-FI

Marcand un avans de 4,11%, in raport cu moneda europeana, in intervalul 3 - 10 octombrie, actiunile SIF Oltenia SIF5) reprezinta cel mai rentabil emitent din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), care a scazut cu 0,06%, in perioada mentionata.

Cum este o calatorie in cel mai lung zbor din lume si cat te tine la bord

Zburatul cu avionul este o activitate obositoare, insa cel mai lung zbor din lume a venit cu o metoda prin care vrea sa reduca aceasta povara. Cel mai lung zbor din lume va dura 19 ore si.

Acesta este cel mai lung zbor din lume. Aproximativ 18 ore petrecute in aer

Avionul care a zburat pe ruta Singapore - New York, cel mai lung traseu aerian comercial din lume, a aterizat vineri pe aeroportul Newark, dupa aproape 18 ore petrecute in aer, acesta fiind primul zbor ce marcheaza re.

Cel mai modern spital de stat proiectat in Romania dupa 1989, aproape finalizat. Va avea inclusiv statie de decontaminare in caz de explozie nucleara

De doi ani si jumatate, langa uzinele Dacia de la Mioveni se ridica cel mai modern spital de stat proiectat in Romania dupa 1989, potrivit specialistilor. Viitoarea unitate sanitara, care costa 68 de milioane de euro, ar urma sa fie inaugurata in vara lui 2019.

Razer Phone 2: cel mai bun telefon de gaming a ajuns online, cand nu se astepta nimeni

Producatorii de mobile nu mai fac eforturi semnificative pentru a-si ascunde noile telefoane inainte de lansarea oficiala, iar Razer Phone 2 este cel mai nou terminal care confirma acest.

VIDEO! Mariah Carey a lansat cel mai nou videoclip, la piesa With You!

Mariah Carey se pregateste sa lanseze cel de-al 15-lea album din cariera in toamna acestui ani, iar With You este primul single lansat de pe noul material discografic, care se bucura si de un videoclip. Pe 15 Septembrie, Mariah a lansat si piesa GTFO.

URAGANUL APOCALIPSEI a lovit Florida: Este cel mai DEVASTATOR din ultimii 100 de ani! (VIDEO)

Autoritatile din Florida au emis un avertisment miercuri, in care au spus ca Michael, o furtuna tropicala de categoria 4 care s-a format in Golful Mexic, ar putea deveni cel mai devastator uragan din ultimii 100.

Cel mai mic crai din Romania. Cum reuseste sa tina o multime de neveste inaripate, fiecare la casa ei

Pantarusul, o micuta pasare ce cantareste intre 8 si 11 grame cat 2-3 monede de 10 bani), este cunoscuta in popor sub nu mai putin de 63 de nume, dupa cum consemneaza etnologul Mihai C. Bacescu. Cele mai raspandite sunt: pantarus, ochiul boului, tantarus, sfredelus si piparus. Este cel mai mare devorator de paianjeni.

Danut Andrusca, considerat cel mai idiot ministru de colegul Adrian Tutuianu, afla azi daca mai are sustinerea Parlamentului

Deputatii voteaza, miercuri, in plen, motiunea simpla depusa de PNL impotriva ministrului Economiei. Potrivit unor inregistrari aparute in spatiul public, Adrian Tutuianu vicepresedinte PSD) considera ca Andrusca e cel mai idiot ministru si ca singura legatura cu economia a acestuia e ca a avut o vulcanizare.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )