Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cel mai gustos aperitiv: Cum faci chiftele savuroase din cartofi, ingrediente secrete

Adevărul Adevărul,
Cel mai gustos aperitiv: Cum faci chiftele savuroase din cartofi, ingrediente secrete

Chiftele din cartofi, un aperitiv delicios se prepara rapid cu ingrediente putine si ieftine. Reteta chiftelutelor din cartofi o regasim in lucrarea celebrului gastronom Radu Anton Roman, Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia). continuă pe Adevărul

Cum preparam acasa cel mai gustos burger de vita

Chef Cristi Dobre va propune reteta apetisantilor burgeri de casa, o combinatie perfecta de arome si texturi. Contine carne de vita, rosii, branza edam sau ceddar, ingrediente pe care le gasim in orice supermarket.

Summer Well 2019, cel mai asteptat festival de langa Bucuresti. Calendarul show-ului. Ce artisti vor fi prezenti

Dupa Neversea,Untold si Electric Castle, urmeaza si Summer Well 2019. Cel mai asteptat festival de langa Bucuresti va avea loc in intervalul 9 11 august, pe Domeniul Stirbey de la Buftea. Mai jos ai calendarul show-ului si artistii care vor urca pe scena. Summer Well 2019: calendarul show-ului, artisti incepe Summer Well! Evenimentul va .

Pregatiri pentru Ziua Marinei. Marinarii militari anunta ca va avea loc cel mai mare exercitiu naval de pana acum

Incep pregatirile pentru Ziua Marinei. Statul major al Fortelor Navale pune la punct zilele acestea cel mai mare spectacol naval al anului. Pe 15 august marinarii isi serbeaza ziua, asigurand un show de zile.

Ce urasc femeile cel mai tare in dormitor! Este complet diferit de ceea ce nu le convine barbatiilor

O companie de jucarii sexuale a decis sa afle ce urasc femeile cel mai ult in dormitor. Conform unui studiu la care au participat 3,000 de persoane, 29% dintre femei urasc cand partida se termina prea repede, 28%.

Noi detalii in cazul Caracal! Ce cauta Dinca cel mai des pe google. Nu se astepta nimeni la asta

Noi detalii, in cazul Caracal, continua sa iasa la iveala! Anchetatorii au revenit, sambata dimineata 10 august, in casa groazei, pentru a-si duce cercetarile mai departe si pentru a descoperi noi probe. S-a aflat si care era una dintre cautarile frecvente pe google ale lui Gheorghe Dinca. Ce cauta cel mai des Dinca pe .

Daniel Baluta: Cel mai mare spital de stomatologie din Romania va fi construit in sectorul 4 din Bucuresti

PrimarulDaniel Baluta a promis vineri intr-o conferinta de presa ca cel mai mare spital de stomatologie din Romania, care va avea 65 de cabinete si sali de operatie, va fi construit in sectorul 4 al Ca.

Daniel Baluta: Cel mai mare spital de stomatologie din Romania va fi construit in sectorul 4 din Bucuresti

Cel mai mare spital de stomatologie din Romania, care va avea 65 de cabinete si sali de operatie, va fi construit in sectorul 4 al Capitalei, a promis vineri, intr-o conferinta de presa, primarul sectorului 4, Daniel Baluta. El sustine ca lucrarile ar urma sa inceapa cel tarziu pe data de 15 octombrie, termenul de finalizare fiind de 3 ani.

A nascut cel mai mare copil: cate kilograme a avut si de ce a convins-o sa nu mai faca inca unul

Copiii la nastere au doar cateva kilograme. Unii dintre cei mai mari care s-au nascut vreodata au atins pragul de patru kilograme, in circumstante extraordinare. Se pare insa ca se poate si mai mult. Daca ti-ai dorit toata viata un copil, sarcina poate fi un lucru foarte placut, o experienta memorabila. Asta nu inseamna totusi .

Cel mai ciudat campionat din lume combina impletitul cu muzica rock: despre ce este vorba

Exista multe recorduri ciudate in lumea asta, dar nu te-ai astepta ca diverse practici mai mult sau mai putin ciudate sa devina subiect de campionat mondial. in urma cu cateva saptamani, in estul Finlandei, s-a desfasurat campionatul mondial de muzica impletit pe muzica heavy metal. Evenimentul are un nume cat se poate de sugestiv .

Alexandrion Group, desemnat Cel mai bun producator de bauturi spirtoase din Europa

Alexandrion Group este acum cel mai bun producator de spirtoase din Europa. Acquisition International a facut publica lista castigatorilor AI Business Excellence Awards pentru anul 2019, unde Alexandrion Group a fost numit Best Spirits Producer 2019 - Europe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )