Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cel mai ieftin iPhone va fi lansat in 2018: dual SIM pentru prima oara

Playtech Playtech,
Cel mai ieftin iPhone va fi lansat in 2018: dual SIM pentru prima oara

Ming-Chi Kuo a avut de multe ori dreptate in trecut cand vine vorba de noi terminale Apple. De aceasta data, a afirmat ca cel mai ieftin iPhone creat vreodata va fi lansat in 2018. Mai multi analisti specializati pe Apple au surse apropiate de compania americana pentru a fi mai buni cand vine vorba de []. continuă pe Playtech

Pink, desemnata cel mai frumos om in anul 2018 de o revista

Pink a fost desemnata de revista People simbolul celor mai frumosi oameni in 2018, conducerea publicatiei spunand ca a ales-o pe ea anul acesta deoarece este un model care intruchipeaza cinstea si.

A murit cel mai batran om din lume. Don Celino a cazut din pat si si-a rupt trei coaste

Cel mai batran om din lume, Celio Villanueva Jaramillo, a murit la varsta de 121 de ani. Se pare ca barbatul, cunoscut ca si Don Celino, a murit dupa ce a cazut din pat si si-a rupt trei coaste, una.

O prestigioasa revista a desemnat cel mai frumos om din lume

Cantareata americana Pink este cea care a primit anul acesta titlul de cel mai frumos om din lume din partea People, pentru ca este un model de viata care imbina onestitatea si increderea, a anuntat.

Rochia Mea: cel mai sexy clip Ruby ever!

Dupa o pauza de cateva luni, Ruby revine cu cel mai fresh produs al acestui an: Rochia Mea! Un clip bogat si plin de senzualitate, Rochia mea aduce in acelasi loc dansatoare de cabaret, zeci de tinute sexy, decoruri construite special pentru acest concept si mai mult de 22 de ore de filmare. Toate astea in regia lui SAN, dupa un concept si scenariu marca Ruby.

Pretul aluminiului a atins cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani si jumatate, din cauza sanctiunilor impuse de SUA grupului rus Rusal

Pretul aluminiului a atins luni, la Londra, cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani si jumatate, continuand cresterea record inregistrata saptamana trecuta.

Cel mai odios criminal in serie, o superba femeie din Romania! Ce le facea amantilor sai

Povestea Verei Renczi, o femeie din Romania care a omorat 35 de barbati, este desprinsa parca dintr-un film marca Hollywood. Cel mai probabil, Vera s-a nascut la sfarsitul secolului al XIX-lea, in.

Cresterea economica din 2017, cel mai inalt ritm din perioada post-criza, spune BNR

Membrii Consiliului de Administratie al bancii centrale au sesizat ca, pe ansamblul anului 2017, cresterea economica a atins cel mai inalt ritm din perioada post-criza, dar accelerarea ei semnificativa a fost.

Nubia Z18 va fi cel mai frumos telefon de top iesit din China

Nubia este un subsidiar al ZTE, dar ai fi tentat sa uiti acest detaliu daca ai in vedere creatiile originale care ies din mainile inginerilor chinezi. Urmatorul smartphone care confirma aceasta politica inovativa va fi Nubia Z18. Pana la aceasta ora, Nubia a reusit deja sa lanseze in 2018 cateva terminale intersante, chiar daca sunt [].

China are cel mai lung pod din lume cu fier cat 60 de turnuri Eiffel

China planuieste ca in urmatorul deceniu sa incurajeze 250 de milioane de oameni sa se mute in marile orase aflate in curs de dezvoltare. Pentru a face fata viitoarei migratii, tara a investit zeci de miliarde de dolari in proiecte de infrastructura gigantice. in mai, China va termina unul dintre cele mai ambitioase proiecte de [].

Pretul petrolului, CEL MAI RIDICAT NIVEL din ultimii trei ani

Preturile petrolului au urcat joi la cele mai ridicat nivele din mai mult de trei ani. Majorarea preturilor vine pe fondul scaderii stocurilor in Statele Unite ale Americii si a masurilor Arabiei Saudite de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )