Libnet.ro
UNICEF

15:46

Cel mai important regizor de teatru multimedia din Romnia monteaza Jurnal de Romnia. Timisoara la Teatrul German de Stat

Hotnews Hotnews,
 Cel mai important regizor de teatru multimedia din Romnia monteaza Jurnal de Romnia. Timisoara la Teatrul German de Stat

Jurnal de Romania. Timisoara, cel mai nou spectacol al regizoarei Carmen Lidia Vidu, are premiera joi, 4 octombrie, la ora 19. 30, la Sala Mare a Teatrului German de Stat din Timisoara. Din distributia spectacolului din Timisoara fac parte actritele Ida Jarcsek-Gaza, Tatiana Sessler-Toami, Daniela Torok, Ioana Iacob, Olga Torok si Silvia Torok. continuă pe Hotnews

Cinemax, cel mai mare lant de cinematografe din Slovacia, vine in Romania. Unde va deschide primele sali de cinema

Cinemax, cel mai mare lant de cinematografe multiplex din Slovacia, isi anunta intrarea pe piata din Romania si deschiderea primelor cinematografe in Bucuresti si Brasov, in centrele comerciale Veranda Mall Bucuresti si AFI Brasov.

Manchester United pierde cu West Ham. Cel mai prost start de sezon din ultimii 29 ani!

Etapa a 7-a din Premier League a debutat, sambata dupa-amiaza, cu duelul dintre West Ham United si Manchester United.

Rata somajului in Germania - la cel mai scazut nivel

Numarul somerilor din Germania a inregistrat o scadere peste asteptari in luna septembrie, astfel ca rata somajului a atins cel mai redus nivel de dupa reunificarea tarii in 1990, arata datele publicate astazi de Oficiul federal pentru munca, transmit Reuters si AFP.

Pestera Ialomitei trece la programul de iarna. Cum se poate vizita cel mai important obiectiv turistic al judetului Dambovita

De la 1 octombrie Pestera Ialomitei isi modifica programul de vizitare, urmand sa fie deschisa intre orele 9:00 - 17:00, zilele de vizitare ramanand aceleasi, de luni pana duminica.

BABOR Grand Cru, cel mai luxos tratament cu fiole, lansat la Silhouette, pentru o perioada limitata

BABOR Grand Cru, cel mai luxos tratament pe baza de fiole Babor din extracte de trandafir, a fost lansat la Centrele Silhouette pentru o perioada limitata, fiind disponibil doar in luna octombrie.

CURS VALUTAR. Euro, la cel mai mare nivel din iunie pana in prezent

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat marti un curs de referinta de 4,6658 lei/euro, in urcare cu 0,13% fata de nivelul atins luni, cel mai mare nivel din 25 iunie pana in.

CEL MAI PROST iMBRACAT coleg pe care l-am avut! Doua legende ale lui Dinamo au dat verdictul (FOTO)

Fostii mari fotbalisti ai clubului Dinamo Marius Nicolae si Catalin Munteanu au fost pusi de fani sa il desemneze pe cel mai post imbracat coleg pe care l-au avut. in cadrul primelor doua emisiun GSP Live,.

UE, somajul cel mai scazut nivel din ultimul deceniu

Rata somajului in zona euro a coborat in luna august pana la 8,1%, acesta fiind cel mai scazut nivel inregistrat dupa luna noiembrie 2008, a anuntat astazi Oficiul european de Statistica Eurostat), informeaza AFP.

Cel mai vechi torrent din lume e inca activ dupa 15 ani

Cel mai vechi torrent din lume inca functioneaza si nu da semne ca ar fi abandonat, avand in vedere ca multi utilizatori il descarca doar de dragul de-a o face. Ai putea crede ca.

DEZASTRU in aer! Cel mai scump avion militar s-a PRABUSIT! Detalii de ultim moment

O aeronava F-35B a Marinei americane, considerat cel mai scump model, s-a prabusit, vineri, in Beaufort County, Carolina de Sud. Pilotul s-a catapultat in siguranta. Acest incident marcheaza prima prabusire.

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )