Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cel mai imprevizibil summit NATO: De la criticile lui Trump fata de unii aliati pe tema cheltuielilor militare, la ntarirea relatiei cu UE si masurile de descurajare a Rusiei n flancul estic. Care sunt mizele pentru Romnia

Hotnews Hotnews,
 Cel mai imprevizibil summit NATO: De la criticile lui Trump fata de unii aliati pe tema cheltuielilor militare, la ntarirea relatiei cu UE si masurile de descurajare a Rusiei n flancul estic. Care sunt mizele pentru Romnia

Summit-ul NATO din aceste zile de la Bruxelles pune sub semnul intrebarii unitatea transatlantica - presedintele american Donald Trump e din ce in ce mai critic fata de aliatii europeni, cu un accent pe Germania, pe tema nealocarii a 2% din PIB pentru aparare, cu doar cateva zile inaintea unei intalniri cu presedintele rus Vladimir Putin. in acelasi timp, NATO semneaza o noua declaratie comuna cu UE care stabileste ca prioritate infrastructura de transport si mobilitatea trupelor pe teritoriul Uniunii. Romania spera la cresterea prezentei militare aliate in tara, prin exercitii dar si prin noi structuri, iar statele membre NATO parafeaza o noua initiativa care ar putea asigura pe viitor un raspuns militar rapid al aliantei: 30 de batalioane mecanizate, 30 de escadrile aeriene si 30 de nave de lupta care sa intervina in maxim 30 de zile oriunde pe teritoriul nord-atlantic. continuă pe Hotnews

Cel mai imprevizibil summit NATO: De la criticile lui Trump fata de unii aliati pe tema cheltuielilor militare, la ntrirea relatiei cu UE si masurile de descurajare a Rusiei n flancul estic. Care sunt mizele pentru Romnia

Summit-ul NATO din aceste zile de la Bruxelles pune sub semnul intrebarii unitatea transatlantica - presedintele american Donald Trump e din ce in ce mai critic fata de aliatii europeni, cu un accent pe Germania, pe tema nealocarii a 2% din PIB pentru aparare, cu doar cateva zile inaintea unei intalniri cu presedintele rus Vladimir Putin. in acelasi timp, NATO semneaza o noua declaratie comuna cu UE care stabileste ca prioritate infrastructura de transport si mobilitatea trupelor pe teritoriul Uniunii. Romania spera la cresterea prezentei militare aliate in tara, prin exercitii dar si prin noi structuri, iar statele membre NATO parafeaza o noua initiativa care ar putea asigura pe viitor un raspuns militar rapid al aliantei: 30 de batalioane mecanizate, 30 de escadrile aeriene si 30 de nave de lupta care sa intervina in maxim 30 de zile oriunde pe teritoriul nord-atlantic.

A fost descoperit cel mai stralucitor obiect din Universul timpuriu

Astronomii au reusit sa descopere cel mai stralucitor obiect din Universul timpuriu, de pe vremea cand spatiul avea mai putin de 10% din varsta actuala. Obiectul descoperit de catre astronomi e un quasar, care a existat acum 13 miliarde de ani, pe vremea cand Universul avea doar 7% din vrasta actuala. Un quasar e o [].

Nokia X6: cel mai frumos telefon al finlandezilor iese din China

Nokia X6 este cel mai impresionant telefon al celor de la Nokia. Dupa ce a fost subiectul mai multor zvonuri, s-a lansat in luna mai a acestui an in China. La momentul respectiv, nu era foarte clar daca va mai ajunge si in alte colturi ale lumii. Deja de cativa ani, foarte multi producatori de [].

Acer lanseaza cel mai bun monitor, dar costa o avere

Graficienii si persoanele care depind de o acuratete sporita a culorilor afisate pe ecran se pot orienta catre noul Acer ProDesigner BM270 HDR. Acesta ar putea fi cel mai bun monitor, desi pretul e prohibitiv. in cazul in care erai in cautarea unui monitor de top si banii nu sunt o problema, exista foarte multe [].

Tomac (PMP): Daddy-Dragea si-a instalat cel mai slab guvern pe care l-a avut Romania vreodata

Daddy-Dragnea si-a instalat la Palatul Victoria cel mai prost guvern pe care l-a avut Romania vreodata, a declarat presedintele PMP. Eugen Tomac a mai spus ca europenii nu vor intelege de ce romanii au acceptat.

CM 2018 Selectionerul Belgiei, dupa victoria cu Brazilia: Sunt omul cel mai mndru de pe Pamnt

Spaniolul Roberto Martinez, selectionerul Belgiei, si-a exprimat satisfactia pentru victoria echipei sale in fata Braziliei 2-1), vineri, in sferturile de finala ale Cupei Mondiale de fotbal 2018, afirmand ca sunt omul cel mai mandru de pe Pamant.

Summit NATO, in plin SCANDAL intre UE si Donald Trump. Obiectivul lui Putin este de a exista DIVIZARI intre SUA si europeni

Liderii statelor din NATO se reunesc miercuri si joi, la Bruxelles, in cadrul unui summit unde este de asteptat ca Donald Trump sa le ceara din nou celorlalte tari membre ale Aliantei sa isi majoreze.

Radu Tudor: Trump, mesaje ingrijoratoare inaintea unui Summit NATO crucial

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, afirma ca presedintele SUA, Donald Trump, va produce ingrijorari la Bruxelles prin retorica sa de bussiness man. Cu doua zile inaintea unui Summit.

Business report:Statul, cel mai generos angajator. Salariile s-au dublat n ultimii cinci ani; Afacerea cu care 2 olandezi au dat lovitura n Romnia. 70.000 de euro profit ntr-un an; Bucurestiul, capitala europeana cu a doua cea mai mare scumpire a energie

Puterea de cumparare a scazut pentru a doua luna consecutiv: situatia pe sectoare de activitate. Castigul salarial mediu brut. MApN pluseaza: Solda de trei ori mai mare pentru rezervistii voluntari. Cati bani primesc militarii chiar daca stau acasa. Cei care vor ocupa cele 3. 400 de posturi, dintre care aproximativ 380.

Este momentul lui! Cum sa prepari cel mai bun porumb fiert, in sase pasi simpli

Porumbul fiert este pe placul tuturor, fiind consumat mai ales vara. Cu toate acestea, sunt multi cei care nu stiu cum se fierbe corect porumbul. Ingrediente: Porumb in lapte pentru fiert si sare Mod de .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )