Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare atu al tehnologiei de moda veche e ca poate fi arma perfecta contra cenzurii

Playtech Playtech,
Cel mai mare atu al tehnologiei de moda veche e ca poate fi arma perfecta contra cenzurii

Cele mai mari retele de telefonie mobila si furnizori de internet din Iran au iesit in offline, in lovitura guvernului iranian asupra surselor de informare a cetatenilor. Pe fondul. continuă pe Playtech

Adrian Zuckerman: Romania va deveni cel mai mare producator si exportator de energie din Europa

Romania deja este pe pozitia a doua in topul producatorilor de petrol si gaze din Europa n. red. de fapt, Uniunea Europeana), a declarat miercuri Adrian Zuckerman, Ambasadorul SUA in Romania la Conferinta Anuala Parteneriatul Strategic Romano-American in domeniul securitatii cibernetice. Potrivit acestuia, anul viitor va incepe extractia gazelor din Marea Neagra, care ulterior va creste la capacitate maxima. Si centrala nucleara de la Cernavoda va ajunge sa lucreze la capacitate maxima. Astfel, Romania va deveni cel mai mare producator si exportator de energie din Europa, considera ambasadorul.

ASTEPTAT SA FIE CEL MAI MARE IPO DIN ISTORIE Ant Group are toate aprobarile pentru listarea duala

Lansarea pe pietele din Hong Kong si Shanghai va avea loc in saptamanile urmatoare * Alibaba subscrie peste o cincime din IPO-ul Ant Ant Group Co. , companie controlata de Jack Ma, fondatorul gigantului chinez de e-commerce Alibaba Group Holding Ltd. , a obtinut, saptamana aceasta, aprobarea finala de care mai avea nevoie - cea a autoritatii de reglementare a pietei de capital din China - pentru lansarea ofertei sale publice initiale IPO) duale prin care vrea sa atraga 35 de miliarde de dolari.

Alegeri cu cannabis in Ucraina, vecinul nostru cel mai important (dupa Moldova, Marea Neagra etc)

Duminica sunt alegeri locale in Ucraina, probabil cele mai importante in regiune pentru noi romanii evident in afara de cele prezidentiale din Moldova din 1 si 15 noiembrie). Nu doar ca e vecinul nostru cel mai mare, interpus intre noi si o Rusie agresiva, deci a carui democratizare ne intereseaza in cel mai inalt grad. Dar Ucraina a devenit in ultimii ani o neasteptata gradina cu experimente inovatoare in materie de administratie si e-government, dand clasa multor state membre vechi ale UE. O tara problematica si cam haotica, dar tocmai de aia vibranta si plina de creativitate.

Cum se face cel mai bun compot de struguri. Reteta este atat de simpla

Compotul, poate cel mai popular aliment si unul dintre cele mai sanatoase, se regaseste in bucataria multor popoare, fiind consumat indeosebi in anotimpurile reci. Toamna, de exemplu, oamenii prefera compoturile facute din fructe de sezon, cum ar fi de gutui, pere sau struguri. Reteta compot de struguri Originile compotului sunt invaluite in negura timpului de .

De ce spun specialistii ca frunzele uscate sunt un fertilizator grozav. A le da foc este cea mai mare prostie

Specialistii sunt de parere ca una dintre cele mai mari greseli pe care o poate face proprietarul unei gradini este sa arunce frunzele la gunoi sau sa le dea foc. Inginerul agronom Iulian Arhip explica, pentru Adevarul, de ce.

Zodiile care insala cel mai mult. Efectiv nu se pot abtine in fata tentatiilor!

Horoscopul iti dezvaluie ce zodie insala cel mai mult, de fapt. Ea nu rezista tentatiilor si se lasa prada oricarei ispite. Asadar, mare atentie, daca ai un partener nascut in aceste patru zodii. Zodiile care insala cel mai mult Acesti nativi nu sunt facuti sa ramana fideli daca o alta persoana apare si le atrage .

Acesta este cel mai infricosator film din toate timpurile

Care este cel mai scary film ever? Aceasta este intrebarea care provoaca cea mai mare dezbatere printre impatimitii genului horror, in special in timpul sezonului de Halloween. Care este cel.

Cea mai mare fantana din lume a fost construita in Dubai

Cea mai mare fantana din lume se afla in Dubai. Recordul a fost confirmat de reprezentantii Cartii Recordurilor Guinness, in contextul in care emiratul incearca sa isi relanseze turismul, grav afectat de pandemia de coronavirus, informeaza Agerpres.

ANAF a facut cea mai mare schimbare. Toti romanii sunt cu ochii pe el acum

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a lansat ieri, 25 octombrie un nou site. Ministrul Florin Citu anunta inca de de la inceputul acestui an ca site-ul ANAf va fi schimbat. Din nefericire, noul site al ANF nu a suferit schimbari de substanta, ci doar o interfata care se vrea mai prietenoasa pe prima pagina.

Ministerul Sanatatii a primit 570.000 de mii de lei din Fondul de rezerva. Cea mai mare parte din bani merge catre achizitionarea de Remdesivir si teste PCR

Ministerul Sanatatii primeste 570. 000 de mii de lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului prevazut in bugetul de stat pe anul 2020, cea mai mare parte din acesti bani urmand sa mearga catre achizitionarea de Remdesivir si teste PCR.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )